İri ve kaslı nasıl olurum?

İrilik genetikdir.
Sizin dediğiniz kemik yapısı, arkadaş kilodan bahsediyor. Ben hiç yemesem 60'a kadar düşerim, daha önce düşmüşlüğüm var öyle. Çok yersem de 80'i rahat bulabilirim. Vücudum zayıf değil benim, tam olması gerektiği gibi, irilikle zayıflığın ortası, fit bir vücudum var. Şu aralar çok yiyorum, proteğin ve karbonhidrat tüketip evde vücut çalıştığım için özellikle vücudumun üst bölgesi hafiften daha iri oldu öncekine göre. Güzel bir görünüm elde ettim yani aslında, giydiğim kıyafetler güzel oturuyor üstüme ama tabii bunu ilerletmem lazım, bu yetmez bana :D

.
Siz gene iyisiniz. Benim bu haberden sonra iyice moralim bozuldu. Genetik zayıflık var bizim ailede.Dedemden tutun kuzenlerime kadar hepsi zayıf.😒Boyum 185 kilom 66.Dünyayı yedim 70'i zar zor bulmuştum.Onda da İnsilün direnci oluşturmuşum aşırı yemekten zayıflamak zorunda kaldım.

Sizin dediğiniz kemik yapısı, arkadaş kilodan bahsediyor. Ben hiç yemesem 60'a kadar düşerim, daha önce düşmüşlüğüm var öyle. Çok yersem de 80'i rahat bulabilirim. Vücudum zayıf değil benim, tam olması gerektiği gibi, irilikle zayıflığın ortası, fit bir vücudum var. Şu aralar çok yiyorum, proteğin ve karbonhidrat tüketip evde vücut çalıştığım için özellikle vücudumun üst bölgesi hafiften daha iri oldu öncekine göre. Güzel bir görünüm elde ettim yani aslında, giydiğim kıyafetler güzel oturuyor üstüme ama tabii bunu ilerletmem lazım, bu yetmez bana :D.

Hocam elmas şınav çekin triceps ve gögüs için birebir kapıya barfiks demiri alın sırt ve omuz için bu 2 şey sizi istediginiz kıvama getirir alt yapınızında oldugunuzu söylüyorsunuz elmas şınav adamı bitirir bu arada haberin olsun :D.

Bak bu arkadaş yapsa @DeliDivane iri olur. Senden olmaz 1.71 boy kısa, iri gözükmezsin.

Öyle deyip arkadaşı kırmayalımda ben boy konusunda bahsettim ama kısa boylu olup iri görünenlerde var sadece elmas şınav barfisk ve ekstra olarak 80 kilolarına yağ+kas kütlesi olarak çıksa kesinlikle iyi görünebilecegini düşünüyorum.

Kalori alıcaksın, karbonhidrat, protein vs.

1. Süt
  2. Pirinç
  3. Kuruyemişler ve Fıstık Ezmesi
  4. Kırmızı Et
  5. Patates ve Nişasta
  6. Somon ve Diğer Yağlı Balıklar
  7. Protein Takviyeleri
  8. Kurutulmuş Meyveler
  9. Tam Tahıllı Ekmek
  10. Bitter Çikolata
  11. Bütün Yumurta
  12. Tam Yağlı Yoğurt

Ve buna benzer besinleri tüketirsen, o görseldeki kişi gibi olabilrsin. Ve bu arada karaciğerini koru dostum. Vücut geliştirmende şart tabi ki. Evde nasıl olur bilmem ama salonda kısa tekrar ağır giriceksin. Ya bunun bir sürü yolu var şimdi üşenerek bu kadar yazabildim internette araştırabilirsin. Deneye yanıla sana hangisi uygun oldugunu anlarsın zaten. Baya zahmet ister ama umarım bırakmasın 2-3 gün yapıp.

vücut-tipleri-728x410.jpg

Eğer endomorf vücut tipine sahip isen, ve buna genetiğin de elverişli ise daha kısa zamanda istediğin forma ulaşabilirsin. Tabi bunlara sahip olup kendiliğinden olmayacak. Disiplinli çalışman lazım.

Karın kası yapmayı düşünmüyorum, hoşuma gitmiyor. Şişkin kol ve göğsüm olsa yeter bana. Bir de kalça yuvarlak ve sert dursun yeter :D

Full body çalıştığında ister istemez yapacaksın. Öyle hemen çalışmayla six pack oluşmaz zaten, özel olarak kasmaz isen sadece düz bir karnın olur, bu da yeterlidir çoğu kişi için. Kalça da squat yapa yapa şekilleniyor ve taşlaşıyor :)

Kalori alıcaksın, karbonhidrat, protein vs.

1. Süt
  2. Pirinç
  3. Kuruyemişler ve Fıstık Ezmesi
  4. Kırmızı Et
  5. Patates ve Nişasta
  6. Somon ve Diğer Yağlı Balıklar
  7. Protein Takviyeleri
  8. Kurutulmuş Meyveler
  9. Tam Tahıllı Ekmek
  10. Bitter Çikolata
  11. Bütün Yumurta
  12. Tam Yağlı Yoğurt

Ve buna benzer besinleri tüketirsen, o görseldeki kişi gibi olabilrsin. Ve bu arada karaciğerini koru dostum. Vücut geliştirmende şart tabi ki. Evde nasıl olur bilmem ama salonda kısa tekrar ağır giriceksin. Ya bunun bir sürü yolu var şimdi üşenerek bu kadar yazabildim internette araştırabilirsin. Deneye yanıla sana hangisi uygun oldugunu anlarsın zaten. Baya zahmet ister ama umarım bırakmasın 2-3 gün yapıp.

Eki Görüntüle 578872

Eğer endomorf vücut tipine sahip isen, ve buna genetiğin de elverişli ise daha kısa zamanda istediğin forma ulaşabilirsin. Tabi bunlara sahip olup kendiliğinden olmayacak. Disiplinli çalışman lazım.
Mesomorph'la Endomorph arasındayım ben.
Full body çalıştığında ister istemez yapacaksın. Öyle hemen çalışmayla six pack oluşmaz zaten, özel olarak kasmaz isen sadece düz bir karnın olur, bu da yeterlidir çoğu kişi için. Kalça da squat yapa yapa şekilleniyor ve taşlaşıyor :)
Tek squat yeterli mi? Ben hem büyütmek hem de yuvarlak ve sert olsun istiyorum. Bazı vücut yapanlarda hiç kalça yok, seksi durmuyor. Ben öyle olmak istemiyorum şahsen. Hem çıkık, hem yuvarlak hem de sert olsa çok iyi olur :D Var mı bildiğin buna yönelik bir program?

Mesomorph yapıdayım ben.

Tek squat yeterli mi? Ben hem büyütmek hem de yuvarlak ve sert olsun istiyorum. Bazı vücut yapanlarda hiç kalça yok, seksi durmuyor. Ben öyle olmak istemiyorum şahsen. Hem çıkık, hem yuvarlak hem de sert olsa çok iyi olur :D Var mı bildiğin buna yönelik bir program?
Adana' da doğru düzgün salonu da yok. En azından ben bulamadım. 1.85 boy 85 kiloya sahibim. Kendi kendime evde yapabildiğim kadar yapıyorum. Düzgün bir salon bulursan ortam düzelince, haber verirsen sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı