Irkçı mıyım ?

Atsız'ın neden sadece ırkçılık(!) tarafını göz önünde bulunduruyorsunuz? Kendisi harika bir yazar ve ozandır. Atatürk ile Atsız'ın Türklük bakımından hiçbir farkı yoktur. Atatürk ve Atsız Türk milliyetçisidir ırkçı değil.
 
Ben Kürt' üm. Ama en büyük hayalim bir Türk askeri olarak vatanımı, milletimi korumak ve kollamak. Ben çoğu zaman Kürt olduğumu unutuyorum. Benim ailem de Kürt ama onlar da hiçbir zaman PKK denilen terör örgütüne destek vermediler. Arkadaşlarım da hiçbir zaman Kürt' üm diye ayrım yapmadılar.[emoji4]
Benim arkadaşlarım da sizin gibi. Vatanını seven, koruyan, bunun için canını verebilecek insanlar. Sizin gibi insanlarla ben zaten ırk ayrımı yapamam çünkü ben sizi kardeşimmiş gibi görüyorum.
Ben bi düşündüm de benim yaptığım ırkçılık değil sadece bana düşman olana düşman olmak.
 
Benim arkadaşlarım da sizin gibi. Vatanını seven, koruyan, bunun için canını verebilecek insanlar. Sizin gibi insanlarla ben zaten ırk ayrımı yapamam çünkü ben sizi kardeşimmiş gibi görüyorum.
Ben bi düşündüm de benim yaptığım ırkçılık değil sadece bana düşman olana düşman olmak.
Bu çok normal bişey. O hainlerin Türkiye' ye yaptıklarını göz ardı edemeyiz.[emoji4]
 
Birlikte yaşadığı vatana, millete, geleceğine, geçmişine ihanet eden ve düşmanlık besleyen herkese ırkçıyım.
 
Normalde ırkçılığı hiç sevmem çünkü bir insan ırkını ve doğduğu yeri seçemez, bu yüzden ırkçılık yapılması saçma geliyor. Ama bir yandan Arapları da sevmiyorum ön yargılı davranıyorum Arapça yazıları ve Arapça konuşanları falan görünce tadım kaçıyor... İkilem arasında kaldım sanki içimde iki tip insan var gibi. Sizce ırkçı ve pislik bir insan mıyım ?
Evet, maalesef ırkçısın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı