Irkçılıktan dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığı video senin önceki yazdığın mesajı anlatıyor senin annen veya baban Türk olabilir ama kendini Rus, Yunan veya başka ırka ait hissedebilirsin, şu cahil lafınıda kullanmayın kime göre neye göre cahil saygılı tartışalım lütfen.
Ben kendimi hiç bir ırk gibi hissetmiyorum, yazdığım mesajla hiç alakası yok. Anlamıyorsunuz çünkü kapasiteniz yetmiyor. Ya da düşünceme düşman olmak işinize geliyor.
 

Bana değil, düşünceme. Anlama yeteneğiniz cidden çok zayıf.

Yazdığınız mesajı düzenleyecek kadar düşmeyin lütfen, sizin düşüncenize saygım var, düz bir insan olarak kendinizi görebilirsiniz sorun yok ama bir pasaport kontrolünde illa bir ırktan olduğunuz gözükecek, siz sadece düşüncenizi savunuyorsunuz o kadar yürümeyen bir düşünceyi.
 
Yazdığınız mesajı düzenleyecek kadar düşmeyin lütfen, sizin düşüncenize saygım var, düz bir insan olarak kendinizi görebilirsiniz sorun yok ama bir pasaport kontrolünde illa bir ırktan olduğunuz gözükecek, siz sadece düşüncenizi savunuyorsunuz o kadar yürümeyen bir düşünceyi.
Düzenleyince niye düşüyorum? Düşünceme düşman olunca bana da düşman olursun bundan korkmuyorum. Pasaportta ise hangi ülkenin vatandaşı olduğun yazar, ırk olarak Caucasian yazar.
 
Sen git kitap oku gelip burada kelime oyunu yapma bana, Ermenilermiş ulan Ermenileri Kürt de sevmez Türk'de sevmez, gelmiş burada kelime oyunu yapıyorsun, hiçbir şey umurunda değilse konuşup burada ırkçılık yapma, devlet isterlermiş hadi ya ön yargılarını da al git kitap oku sonra benle tartışmaya gir, Ermeniye kim destek veriyor Rusya gücü yokmuş yok ya, Kürtler Türk aşığı değil diyorsun sen böyle dersen Kürt'de Türk aşığı mı olacak, millet sanayileşti uzaya çıktı bizim ülkede hala Türk Kürt polemiği yaşıyoruz.
Ne anlatıyosun sen kardeşim kitap okudum deyip burda caka satmak mı amacın yoksa karşındakini cahil,okumamış diye yaftalayıp aşağılamak mı.Kusurabakma ama Türk olduğunu söylüyorsun ama samimiyetine inanmıyorum.Burada hümanist tavırlar sergilemekle olmuyor o işler gerçekçi olacaksın.Kürtler ve Türkler tarih boyunca beraber yaşamıştır fakat bazı art niyetli gruplar bunu istememiştir.Ve bunun da etkisini şuan hissediyoruz.Terör örgütü liderini veya terörist siyasileri savunan kürtler bunun sonucudur tam olarak.Bu böyle olduğu sürece de(istisnalar hariç)Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü kabul etmeyen şahıslara hoşgörüyle yaklaşmamış beklenemez.İnsanoğlu her zaman kendini diğerlerinden üstün görür,nefis kibir ateşini içimize atar.Ve böylece çatışmalar ortaya çıkar.İnançsız insanlar için Türk ve Kürt her ikisi de bu ayrımı yapamaz ve kendisinin diğerinden daha fazla hakkı olduğunu düşünür.Veda hutbesinde açıkça belirtilmiştir ki üstünlük takvadadır.
 
Türkler ve Kürtler düşmandır birbirlerini sevmezler. Ha ben solcuyum bana göre bütün ırklar eşittir hiçbirine karşı sevgi ve nefret beslemem.
Ben de solcuyum ama ilk cümlede fena saçmalamışsınız, kaos mu yaratmaya çalıştınız anlamadım.

Bir sürü kitap okudum da bunları bilmek için kitap okumaya gerek yok. Bütün ırklar kendi çıkarına bakar bütün Kürtlerin gizli ya da açık şekilde Kürdistan istemesi gibi. İnkar edemez bunu kimse. Bana sorsan ırkın hiç bir önemi yok davamız aynıysa benim yoldaşımdır.
Aynen kanka tüm Kürtlere tek tek sordun zaten. 🤣

Kimseye hain demedim. Kendimi hiç bir ırka bağlı görmüyorum sadece ana dilim Türkçe. Gidip hiç bir yerde Türklüğü savunmam, propaganda yapmam çünkü ırk umrumda olan bir şey değil. Kendimi oldukça net ifade ettim. Sen klasik bir cahilsin.
Sen de ırkçı değilim, Türkleri de savunmam diyerek linçten kaçmaya çalışan cahil bir ırkçının tekisin. Cahilden de betersin.
 
Son düzenleme:
Bebeler işte her aklına geleni yazıyor. Mahalleden senin yaşlarında bir çocuk sosyal medya üzerinden ırkçılık yaptığı için sonuçlanan davadan 4 sene hapis cezası aldı fakat daha önce bu tür suçu olmadığı için cezası 2 seneye indirildi şu an çocuk ıslah evinde 7. ayında.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı