Merhabalar arkadaşlar, LOL oynarken 2 kere ardarda bu hatayı aldım. Minidump dosyasını paylaşmak için minidump klasörüne giriyorum fakat birisi 0KB gözüküyor diğeri ise 872KB fakat not defterinin içerisi tamamen boş. Yardımcı olursanız sevinirim.
Zaten beklemiştim 2'sinde de sonuna kadarDosya hatalı oluşmuş, bir daha mavi ekran alırsanız o zaman gönderirsiniz.
Mavi ekran aldığınız zaman hiçbir şekilde müdahale etmeyin, %100 olmasını bekleyin. %100 olduğu zaman sistem kendiliğinden yeniden başlayacak veya kapanacak.
Bu hatadan anlayabilir miyiz? Yoksa Minidump'un okunması mı lazım illaki?
MEMORY_MANAGEMENT
gibi istisna mavi ekranlar haricinde direkt hata kodlarından anlaşılması çok zor. Gözlemlediğim kadarıyla IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
hataları sürücü kaynaklı oluyor ama tam analiz için dosyalar şart.Bu hata önceden de olmuştu 20.4.2 kurmuştum 4-5 gün olmayınca tekrar 20.9.1 kurdum ve ekran kartına uv yaptım onlardan olabilir sanırım. Dediğim gibi önceki minidump da aynı bu şekilde boş ve 0kb gözüküyordu bazı izinler yaptıktan sonra boyutu artmıştı ve içini görebiliyodum.Minidump dosyasının okunması lazım. Hatadan anlaşılmıyor. Genelde sürücü kaynaklı bu hata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.