IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran hatası

FuNN07

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, LOL oynarken 2 kere ardarda bu hatayı aldım. Minidump dosyasını paylaşmak için minidump klasörüne giriyorum fakat birisi 0KB gözüküyor diğeri ise 872KB fakat not defterinin içerisi tamamen boş. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya hatalı oluşmuş, bir daha mavi ekran alırsanız o zaman gönderirsiniz.

Mavi ekran aldığınız zaman hiçbir şekilde müdahale etmeyin, %100 olmasını bekleyin. %100 olduğu zaman sistem kendiliğinden yeniden başlayacak veya kapanacak.
Zaten beklemiştim 2'sinde de sonuna kadar :( Benim korktuğum bilgisayarımın herhangi bir parçasında sıkıntı var mı? Bu hatadan anlayabilir miyiz yoksa minidump'ın okunması mı lazım illa ki?

Bu hatadan anlayabilir miyiz? Yoksa Minidump'un okunması mı lazım illaki?
MEMORY_MANAGEMENT gibi istisna mavi ekranlar haricinde direkt hata kodlarından anlaşılması çok zor. Gözlemlediğim kadarıyla IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hataları sürücü kaynaklı oluyor ama tam analiz için dosyalar şart.

Minidump dosyasının okunması lazım. Hatadan anlaşılmıyor. Genelde sürücü kaynaklı bu hata.
Bu hata önceden de olmuştu 20.4.2 kurmuştum 4-5 gün olmayınca tekrar 20.9.1 kurdum ve ekran kartına uv yaptım onlardan olabilir sanırım. Dediğim gibi önceki minidump da aynı bu şekilde boş ve 0kb gözüküyordu bazı izinler yaptıktan sonra boyutu artmıştı ve içini görebiliyodum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı