İş bulamıyorum

Ama babam da sürekli bana git iş bul çalış adam ol diyor ama iş yok diyorum babama yani babamın çarşıda bir sürü iş yeri olan arkadaşları var babama onlara konuşur musun diyorum ama bana ben utanıyorum söyleyemiyorum bizim aile büyük bir ailedir herkes bizim aileyi tanıyor olmaz söyleyemem diyor bana bende iş bulamıyorum.

Sanki benim babamı tarif ettin benim babamı da şehirde tanıyan çok, şehrin %60 tanır :D ama küçük esnaf düzgün para vereceğini pek sanmam bizim burada mesela haftalık taş çatlasa 300-400TL veriyorlar orayı bilemem.

17 yaşında dahi olsa bir çocuğun ailenin geçimini sağlaması doğru değil üniversite sınavına hazırlan ve iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazanın senin durumunda yapılacak en iyi şey bu.
Ama babam da sürekli bana git iş bul çalış adam ol diyor ama iş yok diyorum babama yani babamın çarşıda bir sürü iş yeri olan arkadaşları var babama onlara konuşur musun diyorum ama bana ben utanıyorum söyleyemiyorum bizim aile büyük bir ailedir herkes bizim aileyi tanıyor olmaz söyleyemem diyor bana bende iş bulamıyorum.

Onlar zorlamasıyla işe girme onun yerine iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazanmaya bak.

Hep reddediyorum zaten ama bana sürekli bak milletin çocukları da senin yaşındadır onlar nasıl gidip akşama kadar milletin işinde çalışıyor diyor bana babam.
Ben şu ana kadar 8.sınıf yazı hariç hiç çalışmadım ancak şu anda İTÜ Yazılım Mühendisliği kazandım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı