İş görüşmesi için tavsiye

Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
2.843
Makaleler
1
Çözümler
12
Merhaba, yarın bir Baklavacı&Börekçi'de iş görüşmesine gideceğim. İlk iş görüşmem olacak. Patron ile konuşurken nelere dikkat etmem lazım? Kısacası tavsiyeler verir misiniz? 16 yaşındayım, patron hemen işe başlar der mi ya da yarın gel başla mı der? Heyecanlıyım biraz 😅.
 
Merhaba, yarın bir baklavacı&börekçi'de iş görüşmesine gideceğim. İlk iş görüşmem olacak. Patron ile konuşurken nelere dikkat etmem lazım? Kısacası tavsiyeler verir misiniz? 16 yaşındayım, patron hemen işe başlar der mi ya da yarın gel başla mı der? Heyecanlıyım biraz 😅.

Çok fazla boş muhabbet yapmamaya özen göster patronun dediklerini yap ilk gün önemli çalışkan ol yeterli kendin ol çok fazla iş yerinde çalıştım relax ol işine bak sadece.
 
Çok oyalanma. Derslerini çalış, hatta önceden YouTube'dan çalış ki hazırlıklı başla önümüzdeki eğitim öğretim yılına. İşten gelir gelmez ve tatil günlerinde.

1 ay kadar çalışacağım zaten. Sonrasında memleketime gidip ders çalışmayı planlıyorum.

Yaylana yaylana iş yapacağım havası verme. Çok ciddi olma sonuçta börekçi ama ağzını yaya yaya da konuşma. İşi ciddiye aldığını göstermek için işle ilgili sorular sor. Duruşuna dikkat et yani yayılarak oturma.

Teşekkür ederim.
 
Ne iş olsa yaparım ve ne ücret verirseniz kabul ederim deme sakin. Sabaha kadar çalışırım söyle böyle gibi kelimeler kullanma, net ol ne istediğini bil. Çünkü bana bu şekilde yaklaşanlar olduğunda CV bile almıyorum.
 

Geri
Yukarı