İş hayatı ve kişisel hayatta düzen sağlamak için ne yapılmalı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba ben bu yıl liseyi bitirdim ve artık meslek öğrenmeye karar verdim ve 1 aydır gidiyorum. Maaşımı da diyeceğim ki belki onun üzerinden de değerlendirme yapılır, 10-13 bin lira arasında alıyorum aylık olarak. Ben oto döşemecide çalışıyorum eniştemin yanında. Kaldığım evde eniştemin evi. Biz sabah 8.30'da kalkıyoruz eniştemin arabası ile 9'da dükkanda oluyoruz. Yürünecek mesafe ama 20 dk yürümek lazım 3-4 km uzaklıkta diyebilirim. Sonra esnaf olduğumuz kendi dükkanımız olduğu için bazen 6 bazen 7 bazen 8de eve geliyoruz ve bu durum benim hayatımda düzen kurmama engel oluyor. Normal bir çalışan atıyorum 8-6 çalışır veya 9-6 çalışır bu tamam diyebileceğim bir çalışma saati ama biz 9-7 yaptığımızda veya daha geç kaldığımızda bu rahatsız ediyor beni çünkü düzen yok. Tamam kendi işin istersen 4'te bile eve gelirsin diyebilirsiniz ama biz esnaflar gibi cumartesi günü öğlen 3'te işi bitirmiyoruz. Bizim hafta içi ve cumartesi aynı tek pazar günü boş. Ben eniştemle bu durumu konuşmak istiyorum yani ne demeliyim bilmiyorum. Ben de yeni bir ilçeye geçtim yeni hayat kuruyorum ve 1 aydır düzenim olmadığından kuramıyorum. Mesela işten eve gelince yemeğimi yiyip duşumu alıp dışarı 1 saat bölgenin güzel mekanlarında oturmak; parklarında oturmak, insanlarla tanışmak istiyorum veya spora yazıldım gidemiyorum aksilikler ve düzensizlik olduğu için. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum ve sizden yardım istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı