İş için ergonomik ayakkabı önerisi

Günde 10 saat işte ayakta duruyorum ve şu anki ayakkabımın tabanı taş gibi olduğu için aşırı acıyor, ergonomik ayakkabı önerebilir misiniz? İstanbul'da mağazası olmalı ki gidip deneyebileyim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 10 saat işte ayakta duruyorum ve şu anki ayakkabımın tabanı taş gibi olduğu için aşırı acıyor, ergonomik ayakkabı önerebilir misiniz? İstanbul'da mağazası olmalı ki gidip deneyebileyim bu arada.

Koşu ayakkabısı alın tabanı pamuk gibi ben tekstil de bir ara çalıştım Nike koşu ayakkabısı giyiyordum günde 8 saat ayaktaydım ve ayaklarım çok rahattı

Siz buradakileri dinlemeyiniz. İşe özel ayakkabılar var ve standartları sıradan ayakkabılara göre çok farklılar. İşinize uygun bir ayakkabı edininiz ve sadece iş yerinde kullanınız.

Şu yorumumu dikkate alınız.

@AidenPearce; onca kurum boşuna işe özel standartlar geliştiriyor, üreticiler boşuna her işe özel ayakkabı geliştiriyor, mevzuatta bu işler için boşuna yasal metinler yürürlüğe alınıyor...

Bir tek spor ayakkabı ile tüm dünyayı kurtarabiliriz...

@AidenPearce; onca kurum boşuna işe özel standartlar geliştiriyor, üreticiler boşuna her işe özel ayakkabı geliştiriyor, mevzuatta bu işler için boşuna yasal metinler yürürlüğe alınıyor...

Bir tek spor ayakkabı ile tüm dünyayı kurtarabiliriz...
Hocam ne anlatıyorsunuz siz? Arkadaş çok fazla ayakta duruyorum demiş, ben de kendi giydiğim rahat ayakkabılardan önerdim. Eğer arkadaş şantiyede çalışıyorsa tamam gitsin dediğiniz markalardan alsın. Ama normal bir mağazada çalışıyorsa spor ayakkabı giymesinde bir sakınca yok. Niye bu kadar kastınız anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı