Işık sızması normal mi?

YorgunSavascı06

Hectopat
Merhaba. Bugün yeni ASUS A15 laptop aldım fakat ışık sızması testi gözüme çarptı. Sol alttan fazla ısık geliyor gibi geldi. Değişime gerek var mı? Sadece sol alt rahatsız edici düzeyde fotoğraf biraz alakasız yerlerde de varmıs gibi gösteriyor.

ısık.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün yeni ASUS A15 laptop aldım fakat ışık sızması testi gözüme çarptı. Sol alttan fazla ısık geliyor gibi geldi. Değişime gerek var mı? Sadece sol alt rahatsız edici düzeyde fotoğraf biraz alakasız yerlerde de varmıs gibi gösteriyor.

Eki Görüntüle 2362801

Sıkıntı yok gibi geldi bana ama isterseniz garantiye gönderin fazla sıkıntı oluyorsa sana

Sıkıntı yok gibi geldi bana ama isterseniz garantiye gönderin fazla sıkıntı oluyorsa sana
Neden garantiye göndersin ya yeni alınmış cihaz? Alt tarafta bariz göze çarpıyor. Arka plana bakarak isonun çok yüksek olmadığını farz ediyorum bu durumda bariz belli oluyor. Eğer rahatsız oluyorsanız ve 14 günlük iade süresi dolmadıysa iade edin

Daha 2 gün önce aldım hocam.Bugun elime geçince ilk bu testi yaptım.Ilk başta inanılmaz gözüme batıyordu da bi yerden sonra normal gelmeye başladı.Değişim isteyeceğim o da uzun sürecek ve gelecek cihazın da sorunsuz olacağından emin değilim.Iade edersem de en az 2k farkla alacağim tekrar o yüzden bıraktım hocam.Kullanmaya devam edeceğim şimdilik.Cevaplarıniz icin tesekkürler.

Eki Görüntüle 2362801
Gayet normal. Benimki bundan daha çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı