Ys.orj
Decapat
Daha fazla
Selam millet yaklaşık 1 aydır kafamı kemiren sistem ısındı hatası veren PlayStation 3 fat kasa var. Çözümü tamircinin işlemciyi çıkarıp yeniden takması fakat bunun işlemcisi tahmin ediceğiniz gibi anakartla birleşik laptop gibi.
Neyse bunu 1000 liraya aldım tamirci tamir için 1000-1500₺ istiyor ve bu parayı vermek istemiyorum.
Aklıma şöyle bir fikir geldi, herhangi bir stok fanı bunun işlemcisine monte edeceğim. Bunu yapmak için PS'yi aynı uzay sistem PC gibi kullanmam gerekecek ama problem bu değil.
PS'yi kendi kutusundan ayırdığımda nasıl açıp kapatabilirim onu düşünüyorum.
Ek olarak bunu yapan mühendisin ellerinden öpmek lazım, içerisindeki fan işlemci radyatörlerine hava üflemiyor salyangoz fan var fanın önü komple açık.
Acaba diyorum fanın önüne birkaç şey koyup radyatörlere üflemesini sağlarsam problem çözülür mü.
Evde boştayken 80° balkonda 50° çalışıyor.
2. fikrim ise 5Cm'lik fanlardan alıp radyatörün önüne koymak.
Sadece CPU ısınıyor GPU ısınmıyor.
Neyse bunu 1000 liraya aldım tamirci tamir için 1000-1500₺ istiyor ve bu parayı vermek istemiyorum.
Aklıma şöyle bir fikir geldi, herhangi bir stok fanı bunun işlemcisine monte edeceğim. Bunu yapmak için PS'yi aynı uzay sistem PC gibi kullanmam gerekecek ama problem bu değil.
PS'yi kendi kutusundan ayırdığımda nasıl açıp kapatabilirim onu düşünüyorum.
Ek olarak bunu yapan mühendisin ellerinden öpmek lazım, içerisindeki fan işlemci radyatörlerine hava üflemiyor salyangoz fan var fanın önü komple açık.
Acaba diyorum fanın önüne birkaç şey koyup radyatörlere üflemesini sağlarsam problem çözülür mü.
Evde boştayken 80° balkonda 50° çalışıyor.
2. fikrim ise 5Cm'lik fanlardan alıp radyatörün önüne koymak.
Sadece CPU ısınıyor GPU ısınmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: