İslam hakkında soruları nereye sorabilirim?

Hoca olarak edip yüksel, yaşar nuri öztürk. Üyelerede şunu diyeyim mesaj kasmak için bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın iktidarın köpekliğini yapan sahte hocaları bilmeden önerip insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Edip Yüksel şu Hatem'ün-Nebî'den sonra bu zamanlarda yeni Resul geldi diyen adam mı?

Çevirilerini doğru bulduğum için yazdım, +Caner Taslaman

Caner Taslaman, ateizm-deizm argümanlarına güzel cevaplar veriyor ancak konu dînin iç konularına gelince cevap vermeyi bırak anlamıyor.

Başlığı açan arkadaşa da bu yüzden dedim hocadan din öğrenme, fikir sahibi ol. Azimle ilerlerse bu isimlerin hangi konularda yeterli kaldığını anlayıp sadece o konuda ondan bilgi alacak.

Edip Yüksel'de ise herhangi bir nitelik yok. Adam bir kere 20. yüzyılda yaşayan Mısırlı Reşat Halife adlı şahsın resul olduğuna inanıyor. 19'cuların hepsi bu saçma ve sapık inançta.

Benim düşüncem imamlardan çok din felsefesiyle uğraşan, bu konuya kafa yormuş kişilerle sohbet edin. Evrim Ağacı forumu gibi yerlerde bu tarz insanlar var gördüğüm kadarıyla. İmamlar bilmiyor mu desem uğraşmak istemiyor mu desem bilemedim, artık para için aynı yazıları okuyup namaz kıldırıyor birçoğu. İyi olanlar elbette var ancak gözlemlediğim kadarıyla çoğu böyle günümüzde. Geçen sene çok güzel bir imama denk geldim, felsefe hocamızda din felsefesiyle ilgilenen, çok güzel anlatan bir insandı.

Benim düşüncem imamlardan çok din felsefesiyle uğraşan, bu konuya kafa yormuş kişilerle sohbet edin. Evrim Ağacı forumu gibi yerlerde bu tarz insanlar var gördüğüm kadarıyla. İmamlar bilmiyor mu desem uğraşmak istemiyor mu desem bilemedim, artık para için aynı yazıları okuyup namaz kıldırıyor birçoğu. İyi olanlar elbette var ancak gözlemlediğim kadarıyla çoğu böyle günümüzde. Geçen sene çok güzel bir imama denk geldim, felsefe hocamızda din felsefesiyle ilgilenen, çok güzel anlatan bir insandı.
İmamların “çoğu” ezbere Kur’an okuyor. İşin ehli imam bulmak çok zor.

Hoca olarak edip yüksel, yaşar nuri öztürk, caner taslaman. Üyelerede şunu diyeyim mesaj kasmak için bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın iktidarın köpekliğini yapan sahte hocaları bilmeden önerip insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Sahte hoca olsalar savcılar dava açmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı