İşlemci 80 85 derece sıcaklık normal mi?

PhilipTraum.

Decapat
Bugün daha ilk defa Windows kurup kullanmaya başladığım laptopum CS:GO Full ayarlarda 80-85 dereceyi gördü. Normal kullanımda 50-55 derece bu normal midir?

İnceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmza konusunda da şu an yazıyor ve hızlı dönüşlerde bulunuyoruz. Bundan dolayı ban alacaksam komik cidden. İstediğiniz kişiye şikayet edebilirsiniz.

Ben ceza almamanız için yardımcı olmaya çalıştım. Hızlı dönüşlerde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece kurallar hakkında yetkilinin bir cümlesini alıntı yaptım. Hemen karşı savunmaya geçmenize gerek yok :)

Normaldir, her laptopum öyleydi. Masaüstü aldım, gene aynı problem. 92-100 derece.

92-100 derece yüksek. Stress testinde mi oluyor?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hem sonuç olarak CS:GO dışındaki oyunlarda 70 75 arası sıcaklık alıyorum. Control gibi güncel bir oyunda mesela. Hem Monster'ın teknik servisini aradığımda bu tip bilgisayarlarda donanıma hiçbir zarar vermez dediler. Ayrıca araştırdığım kadarıyla internette hem farklı marka modellere hem de kendi modelimin test ve FPS sonuçlarına baktım. Onlarda da aynı. Fakat yine de oyun oynarken soğutucu kullanmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı