İşlemci boştayken 90 derece

Şimdi iç temizlik yapılacak ve termal macun yenilenecek öyle mi? İşe bak sen tamirciden yeni geldi sayılır adama her şeyine bak dedik ne varsa hallet dedik 200 lira verdik.

Ne yaptılar onu merak ettim doğrusu?

Vallahi adam abi hardisk komple gitmiş dedi 1TB hardisk gitti 250GB geldi zaten virüs kapmıştı şu korsan program falan derken daha korsan indiren ne olsun... Neyse onu hallederken adama altını çize çize dedim ama işte neyse biz halletcez artık.
O işlemciyi kullanma yüzdesi yani işlemcin ne kadar iş harcıyor gibi bir şey.

Ben anlamadım için onu yazayım dedim
O işlemciyi kullanma yüzdesi yani işlemcin ne kadar iş harcıyor gibi bir şey.

Peki o işlemci kullanma fazla mı? Şu an 80 ghatta dedm gibi 100'lerde.

İşlemci kullanımını kastediyorsunuz sanırım. Yaz aylarındayız sıcaklıklar herkeste yükseldi zaten. Forumda sıkça açılan konulardan. 90 Derece yüksek sıcaklık. Termal macun, kasa havalandırması ve temizlik önemli. Ancak boştayken arkaplanda fazlaca uygulama çalışıyor gibi. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Bakım ve temizlik yapın mutlaka, kasa havalandırmanız yeterli değilse yan kapağı açık bırakmak işe yarayabilir.

Vallahi adam abi hardisk komple gitmiş dedi 1TB hardisk gitti 250GB geldi zaten virüs kapmıştı şu korsan program falan derken daha korsan indiren ne olsun... Neyse onu hallederken adama altını çize çize dedim ama işte neyse biz halletcez artık.

Ben anlamadım için onu yazayım dedim

Peki o işlemci kullanma fazla mı? Şu an 80 ghatta dedm gibi 100'lerde.
Eski harddiski size verdiler mi?

Ben anlamadım için onu yazayım dedim.

Nasıl gidiyor 1 TB HDD çok merak ediyorum şahsen yani bozuldu falansa geçmiş olsun. Bir depolama 250 GB çok az. Tamirciye sorar mısınız? Termal macun yenilendi mi? HDD neden bozuldu? Format atarak çözülecek bir şey virüs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı