Ne yaptılar onu merak ettim doğrusu?Şimdi iç temizlik yapılacak ve termal macun yenilenecek öyle mi? İşe bak sen tamirciden yeni geldi sayılır adama her şeyine bak dedik ne varsa hallet dedik 200 lira verdik.
İşlemci 90 derece, CPU 60 derece nasıl oluyor? İkisi de aynı şey.
O işlemciyi kullanma yüzdesi yani işlemcin ne kadar iş harcıyor gibi bir şey.Ben görev yöneticisini açtımda hani CPU kısmı varya o sıçaklık değil hatta şu an %100oldu onu da söyliyeyim dedim.
Ne yaptılar onu merak ettim doğrusu?
O işlemciyi kullanma yüzdesi yani işlemcin ne kadar iş harcıyor gibi bir şey.
O işlemciyi kullanma yüzdesi yani işlemcin ne kadar iş harcıyor gibi bir şey.
Eski harddiski size verdiler mi?Vallahi adam abi hardisk komple gitmiş dedi 1TB hardisk gitti 250GB geldi zaten virüs kapmıştı şu korsan program falan derken daha korsan indiren ne olsun... Neyse onu hallederken adama altını çize çize dedim ama işte neyse biz halletcez artık.
Ben anlamadım için onu yazayım dedim
Peki o işlemci kullanma fazla mı? Şu an 80 ghatta dedm gibi 100'lerde.
Vallahi adam abi hardisk komple gitmiş dedi 1TB hardisk gitti 250GB geldi zaten virüs kapmıştı şu korsan program falan derken daha korsan indiren ne olsun... Neyse onu hallederken adama altını çize çize dedim ama işte neyse biz halletcez artık.
Ben anlamadım için onu yazayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.