İşlemci boştayken 90 derece

Eski harddiski size verdiler mi?

Hayır.
İşlemci kullanımını kastediyorsunuz sanırım. Yaz aylarındayız sıcaklıklar herkeste yükseldi zaten. Forumda sıkça açılan konulardan. 90 derece yüksek sıcaklık. Termal macun, kasa havalandırması ve temizlik önemli. Ancak boştayken arkaplanda fazlaca uygulama çalışıyor gibi. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Bakım ve temizlik yapın mutlaka, kasa havalandırmanız yeterli değilse yan kapağı açık bırakmak işe yarayabilir.

Tamam teşekkürler yarın hepsini halledeceğim termal macun falan da bulurum bir yerden.
Nasıl gidiyor 1 TB HDD çok merak ediyorum şahsen yani bozuldu falansa geçmiş olsun. Bir depolama 250 GB çok az. Tamirciye sorar mısınız? Termal macun yenilendi mi? HDD neden bozuldu? Format atarak çözülecek bir şey virüs.

Adammın bana dedi virüs dü bu arada PC hiç açılmıyordu böyle otomatik onarım falan diyordu sadece BIOS'a giriliyordu, tabii ben anlamadım için bu işlerden hiç ses etmedim adama.

Hayır.

Tamam teşekkürler yarın hepsini halledeceğim termal macun falan da bulurum bir yerden.

Adammın bana dedi virüs dü bu arada PC hiç açılmıyordu böyle otomatik onarım falan diyordu sadece BIOS'a giriliyordu, tabii ben anlamadım için bu işlerden hiç ses etmedim adama.

Galiba laptopunuz virüs kaptı ve hiç açılmadı değil mi? Eğer virüslüyse format atarak çözülebilirdi.
HDD'ne tür bir sorun var mı diye sorar mısınız? En azından çöpe gitmesin. Termal macunu yenilemeye çalışın. İşlemci sıcaklığıyla ilgili bir görsel atar mısınız?

Hayır.

Gidin o kendini akıllı sanan adamdan eski Harddiski isteyin. Adam resmen sizi dolandırmış. Böyle şerefsizler varken işini hakkıyla yapanlara nasıl güvensin insanlar.

Bu işin peşini bırakmayın. Yüksek ihtimalle şu anki harddiskte virüs var. Bu da işlemciyi kullanıyor. Bir format atın düzelir büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı