Eski harddiski size verdiler mi?
İşlemci kullanımını kastediyorsunuz sanırım. Yaz aylarındayız sıcaklıklar herkeste yükseldi zaten. Forumda sıkça açılan konulardan. 90 derece yüksek sıcaklık. Termal macun, kasa havalandırması ve temizlik önemli. Ancak boştayken arkaplanda fazlaca uygulama çalışıyor gibi. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Bakım ve temizlik yapın mutlaka, kasa havalandırmanız yeterli değilse yan kapağı açık bırakmak işe yarayabilir.
Nasıl gidiyor 1 TB HDD çok merak ediyorum şahsen yani bozuldu falansa geçmiş olsun. Bir depolama 250 GB çok az. Tamirciye sorar mısınız? Termal macun yenilendi mi? HDD neden bozuldu? Format atarak çözülecek bir şey virüs.
Hayır.
Tamam teşekkürler yarın hepsini halledeceğim termal macun falan da bulurum bir yerden.
Adammın bana dedi virüs dü bu arada PC hiç açılmıyordu böyle otomatik onarım falan diyordu sadece BIOS'a giriliyordu, tabii ben anlamadım için bu işlerden hiç ses etmedim adama.
Tek bir formatla tahminimce düzelebilecek bir şeydi. Siz ısrarla bozulan(!) Harddiski isteyin.
Gidin o kendini akıllı sanan adamdan eski Harddiski isteyin. Adam resmen sizi dolandırmış. Böyle şerefsizler varken işini hakkıyla yapanlara nasıl güvensin insanlar.Hayır.
Tamam teşekkürler yarın hepsini halledeceğim termal macun falan da bulurum bir yerden.
Adammın bana dedi virüs dü bu arada PC hiç açılmıyordu böyle otomatik onarım falan diyordu sadece BIOS'a giriliyordu, tabii ben anlamadım için bu işlerden hiç ses etmedim adama.
Ben de öyle yaklaşacaktım ama belli olmaz diye yavaş yavaş söyledim.Gidin o kendini akıllı sanan adamdan eski Harddiski isteyin. Adam resmen sizi dolandırmış. Böyle şerefsizler varken işini hakkıyla yapanlara nasıl güvensin insanlar.
Siz burada kalın olanları söyleyin biz size yardım edeceğiz.Tek suçum bilgisizlim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.