Hangi modeli?Ben buldum PSU. Cooler Master alacağım.
Hangi modeli?Ben buldum PSU. Cooler Master alacağım.
400W bir modeli. 12V 276W veriyor. Şuan bakamıyorum. Technopat bir sistem toplamasında kullanmıştı.Hangi modeli?
276W yerine göre düşüktür haberin olsun, sonra sıkıntı yapmasın da. Benim söylediğim Zalman 600LE 540W civarı veriyor.400W bir modeli. 12V 276W veriyor. Şuan bakamıyorum. Technopat bir sistem toplamasında kullanmıştı.
Pek güvenilir gelmedi. 100 TL'ye satmaları saçma.276W yerine göre düşüktür haberin olsun, sonra sıkıntı yapmasın da. Benim söylediğim Zalman 600LE 540W civarı veriyor.
Resim güldürdüÇalıştı [emoji3]. Şimdide Core 2 Duo takip diğer ekran kartını takacağım. PSU yetiyor mu yetmiyor mu anlarım. He bu arada Q8300, HD 3450 mı? Core 2 Duo E8200, Geforce 210 mu?Eki Görüntüle 334172
Bilgisayar yanınca da ağlattı [emoji22].Resim güldürdü.
100 TL ye satmam saçma değil hocam 350 TL zaten 0 fiyatı gidip de 200 250 TL 8 ay civarı kullanılmış bir ürüne istemem saçma olur. Bizim insanımız böyle işte ucuz olduğunda sanıyor ki bir sıkıntı var daha PSU değiştireli 8 saat oldu 8 saat öncesine kadar kullanıyordum zaten ihtiyaç fazlası hızlı satılmasını istiyorum alan kişinin de ihtiyacı varsa güzellik olsun yoksa 1 ay bekleyip 200 TL ye satmasını da bilirim.Pek güvenilir gelmedi. 100 TL'ye satmaları saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.