Şuan 50. En en en max 100. İkinci el olabilir. Ama sahibinden değil mağazadan.Bu konu daha iyi. O zaman teyit etmek amacıyla sorayım, bütçe tam olarak ne kadar? Esnek mi? Ne kadara zorlanabilir?
Şuan 50. En en en max 100. İkinci el olabilir. Ama sahibinden değil mağazadan.Bu konu daha iyi. O zaman teyit etmek amacıyla sorayım, bütçe tam olarak ne kadar? Esnek mi? Ne kadara zorlanabilir?
Hocam 100 liraya biraz fazla değil mi? Sonra yine Veverest olur demedi demeyin. Bu arada mağazadan olanlar daha kötüdür. Bana Kadıköy'deki mağazanın biri 80+ olmayan bozuk PSU'yu tıkır tıkır 80+ diye satmaya çalışmıştı.Şuan 50. En en en max 100. İkinci el olabilir. Ama sahibinden değil mağazadan.
Sahibinden.com içindeki mağazalardan bahsediyorum.Hocam 100 liraya biraz fazla değil mi? Sonra yine Veverest olur demedi demeyin. Bu arada mağazadan olanlar daha kötüdür. Bana Kadıköy'deki mağazanın biri 80+ olmayan bozuk PSU'yu tıkır tıkır 80+ diye satmaya çalışmıştı.
Pahalı ama.Buyur kanka, ikinci el: HIGH POWER 500w PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 601212989
Mis gibi de yükseltme yaparsın. Kafa rahat.
Pahalı ama.
Nadir olsa da vardır. İstersen bios pilini çıkar bios resetle öyle dene.Q8200 işlemcinin çalıştığına eminim. Ama görüntü yok. Çıldırmak üzereyim.
Ben buldum PSU. Cooler Master alacağım.@humasettinozlecik hocam forumda @Rousso arkadaşımız Zalman 600LE'yi 100 liraya satıyor, kaçırma hemen iletişime geç bence. 600LE hem iyi hem de ileriye dönük bir PSU, Zalman kalitesi de ortada. Sana attıklarımın hepsinden daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.