- Katılım
- 17 Nisan 2020
- Mesajlar
- 1.013
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 5
1.5 sene önce bilgisayarımın parçalarını sıpariş verip "ne de olsa bilgisayarcıdır kafasıyla" bilgisayarcıya PC'yi toplamak üzere parçaları getirip toplattırmıştım. 3 gün önce sıpariş verdiğim kasa fanı bugün elime ulaştı ve takmak için kasayı açıp anakartın fan giriş yerlerine baktığımda bir şey fark ettim ankartın SYS_FAN yerine işlemcinin fanı takılıydı CPU_FAN yeri de boşta duruyordu. Bende işlemci soğutucusunun bağlı olduğu SYS_FAN yerinden çıkartıp CPU_FAN yerine taktım yeni adlığım kasa fanınıda SYS_FAN yerine taktım doğru mu yaptım?
+Kasa fanını SYS_FAN yerine takınca bir tane anakarttaki bir tane pin boşta kaldı kasa fanının girişi 3 pinliydi bir sorun olur mu?
	
		
			
		
		
	
				
			+Kasa fanını SYS_FAN yerine takınca bir tane anakarttaki bir tane pin boşta kaldı kasa fanının girişi 3 pinliydi bir sorun olur mu?
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		