İşlemci fanı performans arttırır mı ?

Bir sorum daha olacak benim PSU'm 300 W. Bu soğutucuyu kaldırabilir mi acaba ?

@Silinen üye Teşekkür ederim övgün için. :) Deep Cool Gammaxx serisi soğutucular fiyat performans olarak gayet güzel. Bu soğutucuyu alıp düzgün montajladıktan sonra işlemcinin yükte 60 dereceyi geçmeyeceğini düşünügorum. Sanırım stok fanın zarar görmüş. E5400 kullanıyorum bir arkadaşta, oyunlarda 60 derece civarında stok soğutucuyla. Bu arada bu soğutucu OC yapılmayacak her işlemciyi rahatlıkla soğutmaya yeter.
Evet hocam stok fanım zarar görmüş durumda. Tırnaklarından 1 i kırık yerine tam oturmadığından dolayı işlemcim biraz fazla ısınıyor sanırım.

Belli hocam boşta 80 derece olamaz öbür türlü. PSU sorun çıkarmayacaktır. Stok fanı kaldırıyorsa bunu da kaldırır. Zaten bunlar 5W felan güç tüketiyor diye biliyorum.
Haklısınız hocam çünkü bende bir zamanlar (tırnak kırık olmadan önce) arkadaşınız gibi oyunlarda 60 dereceyi geçmeyen sıcaklıklar alıyordum stok fan ile.

iyi o zaman hocam fan dışında başka bir parça değiştirmem gerekmeyecek gibi görünüyor :)

ARKADAŞLAR İŞLEMCİ İÇİN STOK FAN KULLANIYORUM VE GPU RX 570.ATHLON SERİSİ İŞLEMCİYE SAHİP OLDUĞUM İÇİN DARBOĞAZ OLUYOR VE İŞLEMCİ ÇOK ISINIYOR.BAKIR SOĞUTMALI SOĞUTUCU ALIP ÜSTÜNE TERMAL MACUN SÜRSEM ETKİSİ OLURMU.

NOT:DAHA ÖNCE HİÇ TERMAL MACUN SÜRÜLMEDİ

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı