İşlemci gereksiz ısınıyor

• Konuyu başlatan ZyL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 915

ZyL

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce bir BIOS güncellemesi yaptım fakat sabah 2K Ultra 60 derece oynadığım oyun BIOS güncellemesi yaptıktan sonra 80 derecelere çıktı ve bu aynı gün oldu sıvı soğutmam var 3 fanlı fan hızlarını da en yükseğe alıp denedim hala aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim değerleri de bıraktım.
İşlemcim: Ryzen 7 7800x3D

Dosya Ekleri

• degerler.png
    degerler.png
    464,8 KB · Görüntüleme: 113
İşlemciniz %40 kullanılırken 82 derece mi?
Acaba sıcaklık değerlerini ölçemiyor mu anakart?
BIOS güncellemesinden sonra olduğunu söylediniz, acaba beta bir sürüme mi güncellediniz?
Daha stabil bir sürüme downgrade edebilirsiniz.

İşlemciniz %40 kullanılırken 82 derece mi?
Acaba sıcaklık değerlerini ölçemiyor mu anakart?
BIOS güncellemesinden sonra olduğunu söylediniz, acaba beta bir sürüme mi güncellediniz?
Daha stabil bir sürüme downgrade edebilirsiniz.

Anakartım Prime B560M-A Wi-Fi II 1811 sürümüne güncelledim benimki eskiydi 0303 sürümündeydi bir bakabilir misiniz rica etsem.

Konuyla alakasız ama kullandığın program Afterburner mi yoksa farklı bir program mı?

FPS monitör programın ismi.

Hocam stabil olanı yüklemişsiniz.

"Before running the USB BIOS flashback tool, please rename the BIOS file (P650MAW2.CAP) using bıosrenamer."
Böyle bir not düşülmüş yaptınız mı bunu?

Hocam stabil olanı yüklemişsiniz.

"Before running the USB BIOS flashback tool, please rename the BIOS file (P650MAW2.CAP) using bıosrenamer."
Böyle bir not düşülmüş yaptınız mı bunu?

Evet hocam yaptım da siz yanlış anakarta bakmışsınız benimkinin sonunda Wi-Fi 2 yazması gerekiyor bu benim anakartım PRIME B650M-A WIFI II|Anakart|ASUS Türkiye diğer sürümlerde AM5'e güncelleme geliyor ama bunda gelmemiş sizce bir önceki sürüme geçip denemeli miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı