İşlemci GTA 5 oynarken çok ısınıyor

302322

Hectopat
Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. Ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.

Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. Ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.
Bir dakika öncelikle şunu sormak istiyorum. O iGPU ile nasıl GTA V oynuyorsunuz? Oynuyorsanız bile o işlemcinin 60 derecede oynatması imkansız. R5 2600 ile herhangi bir ekran kartı kullanıldığında 65-70 derecede çalışıyor zaten. Ben i5-3380M + Intel HD 4000 ile LOL oynarken 85 derecelerde geziyor. Evet dizüstü bilgisayar fakat havalar ısınmadan önce 75 derce civarı seyrediyordu. Hava 36 derece iken benim için bu sıcaklıklar normal aynı zamanda sizin için de normal. Bana kalırsa eskiden 60 dereceyi yanlış zamanda ölçmüşsünüz ya da yanlış hatırlıyorsunuz.

İntel HD Graphics ile Gta V açılmaması bile gerek nasıl oynuyorsunuz anlamadım

Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.

Güncelleme ile ilgili arkadaşımda hiç kasmayan oyun kasmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı