Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. Ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.
Bir dakika öncelikle şunu sormak istiyorum. O iGPU ile nasıl GTA V oynuyorsunuz? Oynuyorsanız bile o işlemcinin 60 derecede oynatması imkansız. R5 2600 ile herhangi bir ekran kartı kullanıldığında 65-70 derecede çalışıyor zaten. Ben i5-3380M + Intel HD 4000 ile LOL oynarken 85 derecelerde geziyor. Evet dizüstü bilgisayar fakat havalar ısınmadan önce 75 derce civarı seyrediyordu. Hava 36 derece iken benim için bu sıcaklıklar normal aynı zamanda sizin için de normal. Bana kalırsa eskiden 60 dereceyi yanlış zamanda ölçmüşsünüz ya da yanlış hatırlıyorsunuz.Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. Ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.
İntel HD Graphics ile Gta V açılmaması bile gerek nasıl oynuyorsunuz anlamadımEkran kartım Intel HD Graphics 4400. Ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.
Çözünürlüğü piksel piksel anadolu yapan bir mod kuruyorlar bir kaç ayarlama, mod sonra oyun açılıyor ama bildiğin 8-Bit GTA 5 oluyor. GTA 2 daha nettir.İntel HD Graphics ile Gta V açılmaması bile gerek nasıl oynuyorsunuz anlamadım
Ekran kartım Intel HD Graphics 4400. ne olduysa 2 gündür oyun kasmaya donmaya başladı onun öncesinde kasmadan, donmadan oynuyordum. İşlemci soğutucum stock fan, kasmadan oynadığımda 60 derecede kalıyordu fakat şimdi 80 90'lara çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.