İşlemci olmadan anakart elektrik alır mı?

emrecan127

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, işlemci şu an elimde yok. Anakarta işlemciyi takmadan elektrik alabilir miyim? Fanlari denemek için. PSU ve kasa elimde var.

Fanları direkt güç kaynağına bağlayarak deneyebilirsiniz.
Olmuyor. Güç kaynağını nasıl çalıştıracağım? Anakart olmadan

İşlemci olmadan anakartın çalışması için 24 Pin güç bağlantısının yapılı olması yeterli.
Çalışır değil mi? Fanlari ve ledlerimi denemek istiyorum. Ve psu çalışmasını istiyorum. İşlemci yakında gelicek. 6100 hakkinda ne düşünüyorsunuz? Üzmez beni değil mi? En yüksek oynayacağım oyun gta 5 ekran kartım 750 ti

Güç kaynağını kısa devre yaparak çalıştırabilirsiniz. Ayrıca 24 pin bağlantısının yeterli olacağı zaten yazılmış, tekrar sormanızı gerektiren bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Olmuyor. Güç kaynağını nasıl çalıştıracağım? Anakart olmadan.

Çalışır değil mi? Fanlari ve ledlerimi denemek istiyorum. Ve PSU çalışmasını istiyorum. İşlemci yakında gelecek. 6100 hakkinda ne düşünüyorsunuz? Üzmez beni değil mi? En yüksek oynayacağım oyun GTA 5, ekran kartım GTX 750 Ti.
Intel i3 6100 fazlasıyla yeterli gelecektir. Zira 960 sistemlerinde bile kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı