15 TL'ye soğuturmu sence kanka düşün bence, 100lüklere gir 15 tlye gram fayda etmez 15 tlye kola alamıyorsun.15TL'lik var mesela kötü dür değil mi?
stok fan
15 TL'ye soğuturmu sence kanka düşün bence, 100lüklere gir 15 tlye gram fayda etmez 15 tlye kola alamıyorsun.15TL'lik var mesela kötü dür değil mi?
stok fan
https://www.hepsiburada.com/hadron-hdx6503-256-termal-macun-kucuk-gri-0-5-gr-pm-HBC00000TGLV2 bunlar kalitesiz heralde150 liraya felan vatanda var istersen alabilirsin ben 200 300 e aldım zaten 3 gün felan oluyor sıkalı yapalı.
O işlemciye stok fan yeter. Bir tane termal macun sür adam akıllı fanları temizle bakım yap yeter.15 TL'ye soğuturmu sence kanka düşün bence, 100lüklere gir 15 tlye gram fayda etmez 15 tlye kola alamıyorsun.
O işlemciye stok fan yeter. Bir tane termal macun sür adamakıllı fanları temizle bakım yap yeter.
15 TL'ye soğuturmu sence kanka düşün bence, 100lüklere gir 15 TL'ye gram fayda etmez 15 TL'ye kola alamıyorsun.
Bana saçma geldide arkadaşa bağlı bir durum valla, 2 ay yeter biter.O işlemciye stok fan yeter. Bir tane termal macun sür adam akıllı fanları temizle bakım yap yeter.
istersen al kanka sana bağlı bir durum az soğutur yanlış bilmiyorsam stok fanmış zatenTama denerim. Olmazsa bir başka bir şey yapım.
Kanka kaç gram olması gerek?
fan taksam 2 tane iyi olur muO işlemciye stok fan yeter. Bir tane termal macun sür adam akıllı fanları temizle bakım yap yeter.
kaç gram olacak ortalama termal macunBana saçma geldide arkadaşa bağlı bir durum valla, 2 ay yeter biter.
istersen al kanka sana bağlı bir durum az soğutur yanlış bilmiyorsam stok fanmış zaten
gram söyle ona göre alacamBana saçma geldide arkadaşa bağlı bir durum valla, 2 ay yeter biter.
istersen al kanka sana bağlı bir durum az soğutur yanlış bilmiyorsam stok fanmış zaten
kanka o anlamda demedim gram soğutmaz yani soğutamaz bile dedimde youtubede hep var videoları nasıl sıkacağının o bu birde 2 tane fanda iyi olur 3 tanede oda sana bağlı takılıyorsa tak her türlü fanı.fan taksam 2 tane iyi olur mu
kaç gram olacak ortalama termal macun
sağol kankakanka o anlamda demedim gram soğutmaz yani soğutamaz bile dedimde youtubede hep var videoları nasıl sıkacağının o bu birde 2 tane fanda iyi olur 3 tanede oda sana bağlı takılıyorsa tak her türlü fanı.
Yapamazsan buraya yaz ilgileniriz. ha birde fanı kırıyım deme aman onlarda pahalısağol kanka
Fan taksam 2 tane iyi olur mu?
Kaç gram olacak ortalama termal macun.
Gram söyle ona göre alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.