Işlemci sıcaklığı 99 derece oluyor

Arkadaşlar işlemci sıcaklığı 99 derece oyun oynarken ve sitede (kasa sıcaklığı, işlemci entegre ısı dağıtıcısı'nda (ıhs) izin verilen maksimum sıcaklıktır. 72, 6°c) yazıyor. Nasıl oluyor 99 derece?

Işlemci sıcaklığı 99 derece oluyor mu? O zaman bilgisayarınız kendini 'fırın' olarak yeniden tanımlamış demek.

Bende sürerken titizlikle sürdüm, başta korkuyordum acaba bilgisayarcıda mı sürdürsem diyordum bir markadan aldım aşırı zordu fanı söktüm falan kırılır korkusuyla, her şeyi izleyerek yapmak gerekiyor tabii.

Yani takılıyorsa tak az çok soğutur.

Kanka fan taksam nasıl olur 4-5 tane var elimde taksam soğurmu

O kadar fan takma zahmetine gireceğine işlemci yenilemeni tavsiye ederim.
o kadar para yok onun yerine yeni pc alırım zaten şimdilik kullanıyorum 2 yıl sonra biter işim

Kanka fan taksam nasıl olur 4-5 tane var elimde taksam soğurmu
Fazla bilmiyorum ama benim kasada 3 4 tane fan var istersen tak şuan benim işlemci ısım %23 %9 felan değişiyor, bu macunu sürdükten sonraki ısı sürmeden önce %100ü görüyordum full. en önemli şeylerden biri macunu sürmek 6 ayda bir veya 1 senede 1 alacağınız markaya bağlı zaten macunların %10u felan gidiyor kalmış olur size bağlı.

Fazla bilmiyorum ama benim kasada 3 4 tane fan var istersen tak şuan benim işlemci ısım %23 %9 felan değişiyor, bu macunu sürdükten sonraki ısı sürmeden önce %100ü görüyordum full. en önemli şeylerden biri macunu sürmek 6 ayda bir veya 1 senede 1 alacağınız markaya bağlı zaten macunların %10u felan gidiyor kalmış olur size bağlı.
ucuz iyi bir macun önerir misin?

Fazla bilmiyorum ama benim kasada 3 4 tane fan var istersen tak şu an benim işlemci ısım %23 %9 falan değişiyor, bu macunu sürdükten sonraki ısı sürmeden önce %100ü görüyordum Full. En önemli şeylerden biri macunu sürmek 6 ayda bir veya 1 senede 1 alacağınız markaya bağlı zaten macunların %10u falan gidiyor kalmış olur size bağlı.

15TL'lik var mesela kötü dür değil mi?

Bir bilgi göremedim. İşlemciniz nedir? Stok fan mı?
stok fan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı