İşlemci ve Ekran Kartının Darboğaz Yaptığını Nasıl Anlarız?

WestlerExplosion

Hectopat
Daha fazla  
Mesela bende Pentium Dual Core E5200 işlemci var. Bu işlemciye maksimum hangi ekran kartını takarsam darboğaz yapmaz ve rahat kullanırım ?

Ekran kartından çok işlemci upgradeine gitmenizi öneririm lakin apu destekli bir amd ile giriş seviyesi bir anakartla çok daha iyi performans yakalayabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim işlemci 30 TL'ye alınmış idarelik işlemci değişmem akıllıca olur diye düşündüm hayırlısıyla bu pazartesi değiştireceğim anakart dahil tabi kide :)

Bütçem belli değil yani ne kadar ucuzsa o kadar iyi denebilir Dota 2 , League of Legends , Cs:Go oynayabileceğim anakart , işlemci ve ekran kartı önerirseniz güzel olur

Kasanızın ön portunda USB 3.0 varsa MSI H81 Pro-VD, yok ise MSı H81M-P33 anakart alabilirsiniz. İşlemci olarak i3 4160 işinizi görür. Ekran kartı olarak GTX750Ti alabilirsiniz. GTX 750Ti ile GTA 5'de yüksek ayarlarda 40-45 FPS görürsünüz 1080P de. Daha düşük bir ekran kartı isterseniz R7 250 tercih edebilirsiniz. Bi arada güç kaynağız kaç W acaba ?

Kasanızın ön portunda USB 3.0 varsa MSI H81 Pro-VD, yok ise MSı H81M-P33 anakart alabilirsiniz. İşlemci olarak i3 4160 işinizi görür. Ekran kartı olarak GTX750Ti alabilirsiniz. GTX 750Ti ile GTA 5'de yüksek ayarlarda 40-45 FPS görürsünüz 1080P de. Daha düşük bir ekran kartı isterseniz R7 250 tercih edebilirsiniz. Bi arada güç kaynağız kaç W acaba ?
Sen ne yaptın ya? :D Benim GTA 5 oynamak gibi niyetim yok fiyat çok kısıtlı dediğim gibi .:) Neyse ben topladım teşekkür ederim yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı