İşlemci ve soğutucuyu değiştirmek sorun çıkarır mı?

Kckc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Ryzen 5 5600X işlemci var. İleride Ryzen 9 5900X'e geçmeyi planlıyorum. Bu yüzden işlemci soğutucuyu da değiştirmem gerekiyor. Yeni işlemci alınca yeni bir işlemci soğutucu alsak sistemde herhangi bir sorun yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, elimde Ryzen 5 5600X işlemci var. İleride Ryzen 9 5900X'e geçmeyi planlıyorum. Bu yüzden işlemci soğutucuyu da değiştirmem gerekiyor. Yeni işlemci alınca yeni bir işlemci soğutucu alsak sistemde herhangi bir sorun yaşatır mı?

Hayır, değiştireceğiniz soğutucuyu kasaya sığarsa bir sorun olmaz.

Ekran kartın nedir darboğaz dışında bir sorun olmaz eğer ekran kartın çok güçlü değilse.

Hayır bende kısa süre önce değişim yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı