İşlemcimi 1 buçuk saat boyunca suda beklettim

Pinlerin hepsini kontrol edin hocam tarak yardımıyla ya da benzeri bir plastik şeyle teker teker bakın eğri bir pin varsa cımbızla düzeltin. Olmazsa pirinç dolu kavanozda bir gün bekletin belki çalışır. Riskli bir işe girişmişsiniz Allah'tan güçlü ya da yeni bir işlemci değil.

8GB RAM'in varmış, fazlası kastırır diyip 4 GB bırakan bilgisayarcılar geldi aklıma.
Bilgisayarı açtığımda fanları döndü, işlemci ısınmaya başladı, anakartın LED'i yandı ama ekrana görüntü gelmedi.
Termal macun sür hocam, ısınması düzelir belki. 😄

1598463248446.png

Ben bozuk Pentium 4 işlemcimi diş macunu sürüp fırçalamıştım. İşlemci düzelmedi ama 10 dişçiden 9'unu memnun ettim 😂 . (Bu arada, cidden bunu komedi amaçlı olarak gerçekten yaptım. Ekran görüntüsü 2017 yılında YouTube'a koyduğum videodan alıntı.)
------
1598463440705.png

Videonun sonunda üzerine mavi sprey boya sıkıp gün sonunda da toprağa gömüyorum. Birazcık HowToBasic'ten özenilerek yapılmış bir içerik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı