İşlemcinin oyunlarda 60 dereceyi geçememesi

BIOS'da olması lazım. Eğer yoksa, Yüksek performans modu işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Nereden kapatılıyor acaba küçük bir araştırma yaptım bios tan kapatılıyor diye gördüm ama biosumda yok.
BIOS'da yoksa, RMClock belki işini görür. Normalde tüm sorununu RMClock ile kökten çözebilirdik fakat Intel'in Core ''i'' serisi işlemcilerine dışarıdan voltaj verilemiyor. Ama RMClock'tan Intel SpeedStep'i kapatabilirsiniz.

O zaman bios veya dengi bir programdan yapman lazım. Bios'un en güncel sürümünü indir. Biosta olması lazım.
Bios u güncelledimm fakat hala aynı hatayı veriyor bulamadım sorunu.Böyle yapmıyordu sıfırladıktan sonra oldu.
Bir baktırmanızda fayda var.
servise gönderdim garantim var 5 yıl dedim aldığın şirket battı dedi sonra bizim Kenan ustaya göndereceğim belki macundan dolayı olabilir bir sene önce motor yandı yani anakart sonra böyle oldu değiştirdiler garantide o günden beri böyle acaba pinlerdemi bir sıkıntı var gerçi olmaz büyük ihtimal ama bilemedim.
BIOS'da olması lazım. Eğer yoksa, Yüksek performans modu işinizi görecektir diye düşünüyorum.

BIOS'da yoksa, RMClock belki işini görür. Normalde tüm sorununu RMClock ile kökten çözebilirdik fakat Intel'in Core ''i'' serisi işlemcilerine dışarıdan voltaj verilemiyor. Ama RMClock'tan Intel SpeedStep'i kapatabilirsiniz.
Nereden kapatıyoruz

Cannot install or load RTcore64 driver. Make sure you're loading this application from not a read only medium and/or a network drive, and that you're logged on with administrator rights böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı