İşlemciye yük binince bilgisayar kilitleniyor

@Arda ALB Etiket bildirimi gelmedi. Şimdi rastladım konuya. Memtest86 ile bellek testi yapar mısın? Small FFT testine bu kadar dayandığına göre işlemciden çok belleklerle veya bellek kontolcüsüyle alakalı olmalı sıkıntı. Small Data testinde başladığı gibi PC kapanmadığına göre PSU'da da sıkıntı yok.
40 dakikalık Memtest sonucu bu şekilde:

IMG_20191205_235607.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Arda ALB Etiket bildirimi gelmedi. Şimdi rastladım konuya. Memtest86 ile bellek testi yapar mısın? Small FFT testine bu kadar dayandığına göre işlemciden çok belleklerle veya bellek kontolcüsüyle alakalı olmalı sıkıntı. Small Data testinde başladığı gibi PC kapanmadığına göre PSU'da da sıkıntı yok.
merhaba bende de benzeri sorun var pc durmadan oyunlarda kendini resetliyor her testten geçirdim memtest de uyguladım isletim sistemini bastan kurdum lakin sorun hala devam ediyor sorun neyde olabilir

merhaba bende de benzeri sorun var pc durmadan oyunlarda kendini resetliyor her testten geçirdim memtest de uyguladım isletim sistemini bastan kurdum lakin sorun hala devam ediyor sorun neyde olabilir
Benimkinde resetlemiyor işte direk kilitleniyor bilgisayarı düğmeden kapatmam felan gerekiyor yoksa kendine gelmiyor
Oyuna girdiğim anda böyle oldu oyun biraz yüklendi sonuç bu ve rahatsız edici bir ses çıkartıyor
Kart 75W'lık bi' kart olmasa onunla test etmeni önerecektim ancak pek etki etmez, büyük ihtimal PSU sıkıntısı. Large Data Set işlemciyle birlikte RAM'leri de test ediyor, Prime95'teki mantık. Small yaparsanız ve dayanırsa işlemcide problem olmadığına emin olabilirsiniz. Benzer problemi 8700K voltajını düşürürken yaşamıştım. Bu oldukça fazla güç çekmesine neden olacak işlemcinin, sıcaklık 90'ı vurursa şaşırmayın.

Eki Görüntüle 468896
yardım bekliyorum hala kral

Dosya Ekleri

• IMG_20191206_175339.jpg
    IMG_20191206_175339.jpg
    845,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı