İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a sert sözler: "sen insan değilsin, yatacak yerin yok"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu onun profesör olması veya kitaplar yazması değil ki.

Siyaset dili eleştirilen. Attığı twitter söylediği söyler. Hep nefret söylemi gibi geliyor bana. Katıldığı programlarda bile herkesle kavga ederek herkesi tersleyerek herkese saydırarak nereye kadar?
Gazetecileri tersliyor hakaret ediyor siz oy vermeyin diyor kadınlara değişik konuşuyor falan liste uzar gider.

Burada ana konu sürekli paylaştığı haberler ve attığı twittler. Eksik bilgi ile yanlış yönlendiriyor insanları bazı twitleri ile.
Hocam yani insanları artık öyle bir hale getirdiler ki nefret söylemleri artık mübah gibi geliyor.
 
Bu konuda neour mültecileri tartışmasak her konuda bunumu tartışacağız artık mesele ümit özdağa söylenenler konu dışı mesajlar atılmış gereksiz tartışma çıkmış.
Gereksiz değil benim anlatmak istediğim ümit özdağın mülteci konusunda ki tavrını doğru buluyorum sert konuşmayı hakediyorlar.
 
resim_2022-08-14_164057164.png


Yaşı genç kardeşlerim şu fotoğrafa bakın. Bir fetöcünün fenotipi nasıldır sorusunun tam karşılığı bir resim.

Eskiden bunlar tüm devlet kurumlarını tutuyorlardı. Şimdi hala birçok kurumun başındalar ama eskisi kadar gözümüze sokulmuyor.
 
Ümit Özdağ siyaseti çok yanlış yapıyor.

Bulmuş bir sığınmacı damarı hep oradan yürümeye çalışıyor ama bir paylaşım yaparken nedir ne değildir diye bakıp araştırıp paylaşım yapsa çok daha güzel olacak.

Çoğu paylaşımı ya yanlış bilgi çıkıyor ya eksik bilgi çıkıyor yada yalan çıkıyor böyle siyaset olmaz.
Popülist siyaset yapıyor. RTE'nin çıkışı da böyleydi. Üslupları da benzer, nefret dolu. Özdağ'a toz kondurmayanlar da geleceğin aktrolleri. Konuya gelen mesajlara bak. Adama yapıcı eleştiri yaparsın yarısı seni AKP'li ilan etmiş. Daha önce yazıp ettiklerin hakkında hiçbir fikirleri olmaz ama konuşurlar. Zaman akıyor, değişen hiçbir şey yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı