İsrail - Filistin Savaşı Hakkında

Yalnız yahudilerin dindar kesimleri bizim bu Suriyeli Afgan'lardan daha beter hocam.
Bunlar kadar daha beter olamazlar hocam adamlar giyi mine kuşamına bakmıyor pis pis geziyor sapıklık yapıyor her Allah'ın günü bıktık dayanacak gücümüz kalmadı yolda kızlarımız kadınlarımız dolanamaz oldu korkudan geceleri bile dışarıya adım atamaz oldu yahudiler ne kadar beter olabilir ki? Bence hiç beter olmaz yanılıyorsunuz onlar gayet modern giyi mine kuşamına önem veren tertemiz düzenli efendi modern insanlar.

Bunlar kadar daha beter olamazlar hocam adamlar giyi mine kuşamına bakmıyor pis pis geziyor sapıklık yapıyor her Allah'ın günü bıktık dayanacak gücümüz kalmadı yolda kızlarımız kadınlarımız dolanamaz oldu korkudan geceleri bile dışarıya adım atamaz oldu yahudiler ne kadar beter olabilir ki? Bence hiç beter olmaz yanılıyorsunuz onlar gayet modern giyi mine kuşamına önem veren tertemiz düzenli efendi modern insanlar.
Hocam dış görünüşe göre mi yani? Takım elbise giyip ceza azaltma esprisi gibi.

Hocam dış görünüşe göre mi yani? Takım elbise giyip ceza azaltma esprisi gibi.
Hocam yahudiler dinlerinde kimseye karışmayan olay çıkarmayan olay çıkartmadan olayı tatlıya bağlayan kişilerdir kimsenin kızlarına kadınlarına yan gözle bile bakmayan sadece tevrat okuyarak ibadetini yapan insanlardır pis sapık Suriyeli ve Afganlar gibi sapıklık peşinde dolanmazlar kötü olaylara bulaşmazlar bombalı eylem yapmazlar İstanbul'daki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı her türlü kötülük ve ihanet araplardan geliyor emin olun yahudiler gelsinler israilliler gelsinler birinde bir olay duyamazsınız çünkü hepsi modern efendi dürüst dinlerinde kişiler her ortama ayak uyduran oturmasını kalkmasını giyi mini kuşamını bilen kişilerdir.

Hocam yahudiler dinlerinde kimseye karışmayan olay çıkarmayan olay çıkartmadan olayı tatlıya bağlayan kişilerdir kimsenin kızlarına kadınlarına yan gözle bile bakmayan sadece tevrat okuyarak ibadetini yapan insanlardır pis sapık Suriyeli ve Afganlar gibi sapıklık peşinde dolanmazlar kötü olaylara bulaşmazlar bombalı eylem yapmazlar İstanbul'daki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı her türlü kötülük ve ihanet araplardan geliyor emin olun yahudiler gelsinler israilliler gelsinler birinde bir olay duyamazsınız çünkü hepsi modern efendi dürüst dinlerinde kişiler her ortama ayak uyduran oturmasını kalkmasını giyi mini kuşamını bilen kişilerdir.
Katılmıyorum hocam. Ayrıca genelleme yapmanız hiç doğru değil.

Katılmıyorum hocam. Ayrıca genelleme yapmanız hiç doğru değil.
Saygı duyarım hocam fakat ben gördüklerimi söylüyorum araplar gerçekten pis sapık ruhlu bir toplum genelleme yaparım çünkü gördüklerimi söylüyorum giyimini kuşamını bilmiyor her olayda onlar var fakat savaştan kaçmış gelmişsin burada ne işin var? Değil mi hocam? Ama neyse fikrinize saygım sonsuz.

Saygı duyarım hocam fakat ben gördüklerimi söylüyorum araplar gerçekten pis sapık ruhlu bir toplum genelleme yaparım çünkü gördüklerimi söylüyorum giyimini kuşamını bilmiyor her olayda onlar var fakat savaştan kaçmış gelmişsin burada ne işin var? Değil mi hocam? Ama neyse fikrinize saygım sonsuz.
Peki hocam.

Saygı duyarım hocam fakat ben gördüklerimi söylüyorum araplar gerçekten pis sapık ruhlu bir toplum genelleme yaparım çünkü gördüklerimi söylüyorum giyi mini kuşamını bilmiyor her olayda onlar var fakat savaştan kaçmış gelmişsin burada ne işin var? Değil mi hocam? Ama neyse fikrinize saygım sonsuz.

Son derece katılıyorum hocam bizim dinci tayfanın kabul edemediği gerçektir arapların bağnaz ve gericiliği.

Bildiğiniz üzere yıllardır süren bir İsrail - Filistin çatışması var. Bugün itibariyle bir savaş patlak verdi. Hamas(Filistin)'ın saldırıları sonucu İsrail savaş ilan edileceğini açıkladı.

Bu olayda pay aslında Filistin - İsrail'den ziyade İran'da. Son zamanlarda ABD - İsrail - Suudi Arabistan arasında ilişkiler normalleşti ve anlaşmaların yapılacağı söz konusuydu. İran böyle birşeyin kendi sonunu getireceğini veya bölgede değişecek olan dengelerin farkında olduğu için yıllardır finanse ettiği Hamas'a talimatı verdi.

İran'ın da desteğiyle Hamas şuan ilerliyor. Esir alıyorlar , çünkü ''Yahudi Kanının'' ne kadar değerli olduğunun farkındalar. Hamas medyaya düşen görüntülerde ağırlıklı olarak esir alıyor. Ayrıca esir aldıkları isimler arasında Tümgeneral Nimrod Aloni'de bulunuyor. Görüntülerde esirlerin Gazze'ye götürüldüğü belirtiliyor.

Bunun yanında Hamas hava saldırıları da yapıyor. İsrail'in en büyük 2.Enerji tesisi olan Rutenberg'i vurdular.

Tabi bu olayların birde Amerika'ya karşı etkisi var. 2024 yılında seçime gidecekler ve şuanki olan olaylar Biden'ı daha da geniş söylemem gerekirse Demokratlar'ı sıkıntıya düşürebilir.

Rusya ise şu açıklamayı yaptı ;

"Rusya her iki tarafa da derhal ateşkes çağrısında bulunuyor."

Türkiye tarafına gelirsek Erdoğan bugün partisinin kongresinde olaylar hakkında şu yorumu yaptı ;

''Türkiye olarak bu sabah İsrail'deki hadiseler ışığında tüm tarafları itidalle hareket etmeye, gerilimi tırmandıracak fevri adımlardan uzak durmaya çağırıyoruz.''

Lübnan Hizbullah'ı ise Hamas'a destek verdiğini açıkladı.

Suudi Dışişleri ise olaylardan İsrail'i sorumlu tuttu. ( Satışı yaptılar )

Hindistan ise İsrail'i desteklediğini açıkladı.

Ayrıca Netanyahu Eylül Ayı'nda BM'de gösterdiği haritada Filistin'i yok saymıştı.

Eki Görüntüle 1969560

Esir Görüntüleri ;
İkinci fotoğraf arap fotoğrafı değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelleme yapmanıza katılmıyorum hocam.

Hocam kusura bakmayın ama kültürleri çok problem ve anlayacağın üzere kültürün, ırkın hayatını belirler, istisnalar elbette olacaktır(1.000.000/1) ancak konu araplar olduğu için ve yine 1. gözden öğrendiğim üzere çok bağnazlar hani görmesem tamam ama gören işiten biri olarak konuşuyorum, Esenyurt'ta oturuyorum hocam daha nasıl anlatabilirim? 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı