İsrail, resmen savaş ilan etti!

Arapların savaşı, toprağı onları ilgilendirir bizi ilgilendirmez yine aynı şekilde toprakların satılıp satılmaması da bizi ilgilendirmez.. Müslüman olmamız bir şeyi değiştirmez. Dünya da tek müslüman ülkesi biz değiliz. Ayrıca hükümet iki tarafa da sağduyu çağrısı yaparak denge politikası izledi üstüne düşeni yaptı. İki millette arka bahçemizde iş çevirdi mi çevirdi çocuklar hariç başlarına ne gelirse gelsin bizi ilgilendirmez. Herkes çıkarları doğrultusunda ya yanında olurlar yada karşında. Filistin'in ben yanımızda olduğunu hiç görmedim hep karşımızda.
 
Uygur Türklerine sahip çıkamamamız hükümetin suçu ve İsrail'de cadde meydan isimlerini belediye veriyor, Azerbaycan'ın neden tanımadığını'da Google amcaya aratabilirdin... Zaten senin hükümet destekçisi olduğun ortada sana yanıt vermem bile gerekmez.

Eki Görüntüle 1974093

Sen neticeye bakacaksın, Dağlık Karabağ işgal altında da Filistin işgal altında değil mi? Belediye diye yırtıyorsan al, devletin başındakinin sözleri. Uygur Türklerine sahip çıkmamak hükümetin suçu ise, Türk düşmanı olmak da Filistin hükümetinin problemi. O halde Filistini desteklememek konusunda sebep uydururken bunun altına saklanamazsınız
 
Sen neticeye bakacaksın, dağlık karabağ işgal altında da filistin işgal altında değil mi? Belediye diye yırtıyorsan al, devletin başındakinin sözleri. Uygur Türklerine sahip çıkmamak hükümetin suçu ise, Türk düşmanı olmak da filistin hükümetinin problemi. O halde filistini desteklememek konusunda sebep uydururken bunun altına saklanamazsınız.

Erdoğana dedikleri zaten birbirini sevmediklerinden dolayıdır ancak ne hikmetse yeni başkanları ile beraber normalleşme yaşanıyor.

Kürt'ler olayında ise Irak kast ediliyor.
 
Erdoğana dedikleri zaten birbirini sevmediklerinden dolayıdır ancak ne hikmetse yeni başkanları ile beraber normalleşme yaşanıyor.

Kürt'ler olayında ise Irak kast ediliyor.
O yeni başkan da ermeni soykırımını tanıyordu yalnız.
 
1 yılda binlerce adam kilometrelerce araziyi satmış öyle mi?
Eki Görüntüle 1974051
1880li yıllardan 1 Nisan 1945'e kadar sattıkları topraklar Filistin'in yalnızca %5.67'sini oluşturuyor. Sattıkları bölgelerde de demografik üstünlük yine onlarda.

edit: imlâ

Çoğu tanıdığım sattı diyor. Ben de onlara dayanarak sattı dedim.
 
Ana muhalefet lideri ne ara başkan oldu? Saçma sapan örnek veriyorsun zamanımı boşa harcıyor gibi hissediyorum.
Kafan güzel herhalde senin, madem bilmiyorsun neden bilmediğin konuda konuşuyorsun :D Bu herif 2022'de başkandı, onun döneminde normalleşme sürecimiz başladı zaten. Hani yeni başkanlarıyla normalleşme başladı dedin ya.
 

Geri
Yukarı