sado01
Decapat
Tarafın olmayacak arkadaş seyirci kal devlet çıkarlarını düşün.
Tarafım yok hocam devlet kimsenin umurunda değil burada siviller önemli siz yanlış anladınız galiba
Tarafın olmayacak arkadaş seyirci kal devlet çıkarlarını düşün.
"Devlet çıkarlarını düşün"Tarafın olmayacak arkadaş seyirci kal devlet çıkarlarını düşün.
Bu konu hala aktif mi? Aktif ve hâlâ tartışmalar devam ediyor...
Hazır gelmişken fikrimi söyleyeyim: Hamas ve hizbullah, güçsüz ve vasıfsız terör örgütleridir. Hazırlıksız bir şekilde İsrail'e saldırdılar ve milyonlarca sivilin ölümüne sebep oldular. Yanlış anlaşılmasın, İsrail'i desteklemiyorum ama hamas ve Hizbullah'ı da desteklemiyorum. Ben Filistin halkını destekliyorum ve arkalarında doğru düzgün disiplinli bir ordu olmadığı için üzülüyorum.
Hocam size laf etmedim zaten.Hocam zaten dediğim gibi devlet destekleyen yok sivillere üzülüyor insan.
Hocam size laf etmedim zaten.
Bu konu hala aktif mi? Aktif ve hâlâ tartışmalar devam ediyor...
Hazır gelmişken fikrimi söyleyeyim: Hamas ve hizbullah, güçsüz ve vasıfsız terör örgütleridir. Hazırlıksız bir şekilde İsrail'e saldırdılar ve milyonlarca sivilin ölümüne sebep oldular. Yanlış anlaşılmasın, İsrail'i desteklemiyorum ama hamas ve Hizbullah'ı da desteklemiyorum. Ben Filistin halkını destekliyorum ve arkalarında doğru düzgün disiplinli bir ordu olmadığı için üzülüyorum.
Hizbullah sandığın gibi değil. Ayrıca şu anki gazze savaşında hizbullah yok.
Koyduğun ambargo eninde sonunda ekonomini yıpratarak hayat kaliteni düşürür sonra 2018 Eylül ayında ABD'nin agresif tarafını gördünüz hala da görmektesin doların kaç olduğunu mazota nasıl yansıdığını üretimde nasıl battığın aşikar."Devlet çıkarlarını düşün"
Şu kafaya bak arkadaş!
Ermenileri destekleyen Filistin'in kuklası anlatmaya ne gerek.Hizbullah sandığın gibi değil. Ayrıca şu anki Gazze savaşında Hizbullah yok.
Koyduğun ambargo eninde sonunda ekonomini yıpratarak hayat kaliteni düşürür sonra 2018 Eylül ayında ABD'nin agresif tarafını gördünüz hala da görmektesin doların kaç olduğunu mazota nasıl yansıdığını üretimde nasıl battığın aşikar.
Ermenileri destekleyen Filistin'in kuklası anlatmaya ne gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.