İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım ABD'nin tırlarca yolladığı ama bizim imha etmekten bıkmadığımız yardımlardan haberiniz yok?

ABD silah satar, yardım diyemeyiz. Ne yani, sırf senin düşmanın diye ABD o kadar parayı geri mi çevirsin? Bizde de durum benzer, Amerika'dan alışveriş yapan bir ülke iken şimdi Rusya'dan alıyoruz. Amerika bir şey satmıyor, haliyle rakip satın alınca Amerika kötü oluyor.
Açıkçası beklediğim bir cümleydi.
 
Şu "Allah korur" diyenlere ve Filistin'i sütten çıkma ak kaşık ilan edenlere bir yerlerimle gülüyorum.İsrail haklı demiyorum tabi kii de Filistin de masum değil.Bir araştırın bakalım neler vermişler zamanınsa kimlere.Bir de derdiniz Filistin değil "Mescid-i Aksa"nız şunu bir anlasanız.
 
Şaka gibi adamlarsınız.

Kaç gündür konuları takip ediyorum, izliyorum.

Araplar şöyle etti, böyle etti bık bık bık. Takılmış kaset gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Şu görüntülere bakıp halen aynısını söylüyorsanız vicdani anlamda sorunlusunuz demektir. Aynı şekilde zamanında yapılan şeyleri koca bir ırka mâl ediyorsanız yaptığınız şeyin ırki fobyadan başka bir şey olmadığı ortadadır.

Allah zulmedenin de, bu yaşananları destekleyenin de, yancısı olanın da, sessiz kalanın da bin belasını versin.

1- burada araplarin ne yaptigini aciklayanlar uzulmedim demiyor acimadim diyor.

2- biz cani degiliz bizde uzuluyoruz ama burada sadece filistine uzulenlere İsrail'e surekli bela okuyanlara anlatiyoruz.

3- akil hocam sizi az cok tanirim akilli biri oldugunuzu da bilirim sence İsrail'e atilan bombalara boyle tepki gelecek miydi onlar insan degil mi biz bunu anlatmaya calisiyoruz.
 
YouTube'da birkaç video gördüm, Türk askeri Filistin'e gidiyor diye. İnsanlar bu işi ne sanıyor bilmiyorum ama Türk Silahlı Kuvvetleri insanların dini, mezhepi ya da ideolojisi için hiçbir askerinin canını tehlikeye atmaz.

Atabilir.
 
evlat sizin evladiniz olmadigi için konusmasi basit.
Hocam bundan bahsediyorum. Ama kimse anlamıyor işte. Benim babam dahi Kuzey Irak’ta çatıştı. Hani o duyguyu bilmeyen gitsin diyor. Biz kendi memleketimiz için çatışırken kalbimiz pır pır ediyor bir de Filistine gönderecekmişiz.
 
Ülke olarak daha önemli sorunlarımız var bence ilk önce onları çözmemiz gerekir.
Evet ama her siyasi konuyu böyle "Ülke olarak daha önemli sorunlarımız var" diyerek geçiştiremeyiz. Kaç tane insan öldü. Bizde doğru düzgün bir şey yapamadığımız için tartışıyoruz burada. Elimizden ne gelsin?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı