İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yazdıklarımın arasında gidip orayı fethedelim diye bir yer yok. Zaten Türkiye de olaya karşı bir şey yapmayacak, yapamayacak.

Abooo! 🤣 Baya büyük sorun var burada. Bir bakıp araştıraydın. Stalin veya Lenin'i hiç duymadın mı? Hatta Hitler bile dini, ırkı kullandı. "Kavgam" kitabını okursanız açık bir şekilde dini kullandığını görürsünüz. Ayrıca ne kadar dinsiz olduğunu da.
2 milyon serçeyi öldürüp de 40 milyon insanı açlıktan öldüreni de sayalım mı? Ya da Pol Pot, Enver Hoca gibi tipleri. Bu liste uzar gider.

🤣
Eeee? Yinede bu saydığın toplumlar insanlığa faydası dokunmuş. Siz bana bunları sayıyorsunuz da günümüzdeki Cihatçılar, El-Kaide, IŞİD ne olacak? Ben toplumdan bahsediyorum, bireyden değil. Cımbızlama yapmayın.
 
Baya dokunmuş. Adlarını az önce benden öğrendin be 🤣 Bari söylediğinin biraz arkasında dursaydın
Bak toplumdan bahsediyorum reis. Ruslar silah üretmiş, bilimle ilgilenmiş. Almanlar hala otombil yapıyor, üretim devleri.
.

Bunlar da aynı saydığım ateistler gibiler. Bunlarda dini kullanıyor. Bazıları da dinsizliği.
Peki bu örgütlerin dünya çapında 1.5 milyar müslüman'dan 100 milyon sempatizanı olması?
 
Sivillere ve masumlara üzülüyorum ama, daha kendi soydaşlarına sahip çıkammayan hükümetin konu araplar olunca ümmetçi oluşunu anlamıyorum.

Bunların ümmetçi politikası yüzünden şu an kendi ülkem içinde 2 sınıf vatandaşım.

Sokakta arapça artık daha yaygınca duyuluyor.

Bütün emekleri için teşekkürler.

Neyse, Allah masumları korusun.
 
Peki bu örgütlerin dünya çapında 1.5 milyar müslüman'dan 100 milyon sempatizanı olması?
Yahudiler ırkçı olduğu için sayıları az olmasın. Hani almıyorlar ya dinlerine herkesi. Hem bu verileri nereden buldun? Çöpten GTA 5 şifresi falan mı? Ya da internetteki hangi siyonistten hangi evanjelistten?
Bak toplumdan bahsediyorum reis. Ruslar silah öğretmiş, bilimle ilgilenmiş. Almanlar hala otomobil yapıyor, üretim devleri.
🤣 Baya gülünç durumdasın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı