İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahudiler ırkçı olduğu için sayıları az olmasın. Hani almıyorlar ya dinlerine herkesi. Hem bu verileri nereden buldun? Çöpten GTA 5 şifresi falan mı? Ya da internetteki hangi siyonistten hangi evanjelistten?
 
Canı acımaz tabii senin gibi vicdansız insanların. O çocukların masum kadınların suçu ne onlar mı attılar o bombaları? O toprakları ölen evsiz kalan çocuklar mı sattı? Devletin suçunu niye halk çekiyor ya da atalarının suçunu.

Hayırdır benim vicdan seviyemi nereden biliyorsun? İsrail'in kendi insanı ölürken Filistin'e bu sözleri niye söyleyemediniz de sözde aynı dine mensup olduğunuz Filistin'de ölen olunca bu kadar avazınız çıkmaya başladı? Sanırsın Filistin'de ölenler var, İsrail'de daha fazla ölüm oldu. Hamas denen şahıs şu anda Filistin'i koruyorum ayağına girip İsrail'i hala kışkırtmaya devam ediyor. İsrial parası ile boyunlarından kesin ne ulan? Bir kere dediğiniz sözlerin tutarı olsun, tek yaptığınız şey mazlum rolünü oynayanları savunmak. Ben üzülmüyorum demedim, acımıyorum dedim. Yani gerçekten masum olan insanlara üzülüyorum tabii ki, ancak şu anki durumda onlara acımak kendini düşünce olarak rahatlamaktan farksız. Acısan ne olacak? Bu durum son mu bulacak?
Atalarının suçunu herkes çeker, eğer Ataları iyi bir şey yapmışsa da menfaatini alır. Bizde de durum böyle, Osmanlı'da yapılan birçok yanlışı gördükçe kendimizden utanırken güzel bir şey olunca mutlu oluyoruz. Toprak konusunda da durum benzer, Türkiye durduk yere oluşmadı ve umarım durduk yere oluştuğunu da düşünmüyorsundur.
 
Bunlar şimdi böyle ise çocuklarını düşünemiyorum. Ruhsuz vicdansız psikopat bir nesil geliyor.

Bunu diyen kişinin 23 yaşında olup, Z kuşağından olması ve yeni nesil demesi? Yaşlarımız birbirine yakın, ancak diğer yaşlarımız yakın değil. Sözlerine bakılırsa dünyayı toz pembe sanıyorsun ve Müslümanlar dışındaki herkes terörist.
 
Bazı kişiler Adolf Hitler gibi. Yaşa büyük usta Adolf Hitler (!). Destekliyoruz seni merak etme.
 
Filistin meselesi Türkiye hükümeti için siyasidir, insani değildir.

Yapılan katliamlara üzülsem de şehitler dahil her şeyin üzerinden siyaset yapan bir hükümete hiçbir şekilde destek vermem. İstedikleri kadar bağırsınlar israile asla diş geçiremezler.

Yolsuzluk yapacaklarına, inşaat ile uğraşacaklarına bilim ile uğraşıp hak, hukuk için adımlar atsalarda belki çözüm bulurlardı.

Sonuçta RTE zamanında bir söz söylemişti, demokrasi bizim için ama değil araçtır, diye. Bu cümlesinden her şey ortaya çıkıyor.

Son olarak "mehmetçik filistine gitsin" diyen akılsızlar gitsinler o filistinlilerin birinci dünya savaşı sırasında kaç tane mehmetçik öldürdüklerini saysınlar.
 
Bunu diyen kişinin 23 yaşında olup, Z kuşağından olması ve yeni nesil demesi? Yaşlarımız birbirine yakın, ancak diğer yaşlarımız yakın değil. Sözlerine bakılırsa dünyayı toz pembe sanıyorsun ve Müslüman'lar dışındaki herkes terörist.

Adamlar öldürüyor bombalıyor hamas 1 roket atsa İsrail 10 katını yapıyor ne yapmalarını bekliyorsun koyun gibi boyunlarını uzatıp kesmelerini mi beklesinler? İsrail insanları öldürsün katletsin ama kendini savunuyor olsun Müslüman'lar da karşılık verince mi terorist oluyorlar?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı