İsrail ülke genelinde Olağanüstü hal ilan etti!

Futbol takımı tutar gibi, savaşta ülke tutan gençlik. Kimseyi desteklemiyorum, umarım sonuç olarak iki halk bundan en zararsız şekilde çıkar.

Ha bu arada solcular yine aynı haltı yemiş, İran devrimi misali yine solcuları asacaklar, başarılı olursalar. FHKC'yi fonlayan bir ülke yok zaten.
 
Araplardan nefret ediyorum. Araplar ve yahudiler ile yapılan tüm savaşların çoğu ya İsrail zaferi ya da ateşkes. Olan sivillere olacak.
 
Bir tarafta kendini üstün gören bir ırk (bir yerden tanıdık 😁) diğer yanda cahil, ortalama bir Ortadoğu ırkı. Yesinler birbirlerini 🌚.
 
Bizi karıştırmadan birbirlerini yesinler. Başta CHP olmak üzere diğer avenelerde bizi karıştırma derdinde bunlar da şaka gibi gerçekten. İstanbul da bazı parazit topluluk toplanıp askeri gönderin demişler. Bu parazitler bile bile bizi savaşa sokmak istiyorlar. O değil Türk milleti böyle toplansa bütün emniyet orada olur izin vermezler bunlara her şey serbest. Bu ülke şaka gibi yemin ediyorum.
 
Kimin kazanıp kazanmadığı gram umurumda değil ama inşallah şu iki ülke arasında anlaşma sağlanır da daha kimse ölmez, 2 halk da zaman zaman çok acılar çekti.
 
Ha bu arada solcular yine aynı haltı yemiş, İran devrimi misali yine solcuları asacaklar, başarılı olursalar. FHKC'yi fonlayan bir ülke yok zaten.
Hala bölgede güçlü olduklarını biliyorum. İran devrimi ile benzer bir pattern yok gibi yani. Öyle pek uzaktan da yorum yapamıyorum, bölgede olanlar onlar ne de olsa. "Asılacaklar, kesilecekler" yorumları bize düşmez gibi.

Ama olur da Filistinli direnişçiler başarılı olursa o zamanın derdi budur: Solcular ve Islamcilar çatıştığında kim galip çıkacak?
 

Geri
Yukarı