Yekta Barış KURU
Kilopat
Daha fazla
Ben kendimi bildim bileli TTNET kullanıyoruz. Şubat ayında 2 yıllık taahhütümüz bitiyor. Etrafımızda herkes ADSL kullanıyor, bizim de tarifemiz 16 Mbps download ile 1 Mbps upload. Eskiden Millenicom ve NetSpeed'in sitelerindeki altyapı sorgulamalarımda aynı tarifeyi öneriyordu, fakat yakın zamanda tekrar baktım ve ikisinin de alabileceğim maksimum hızı 40 gösterdiklerini fark ettim. İkisi de 35 Mbps download 6 Mbps upload tarife önerisi yapıyor. Yakın zamanda Türk Telekom'dan telefonlar gelmeye başladı, 20 Mbps'lik tarife önermişler. Ben NetSpeed veya Millenicom'a geçmek istiyorum fakat babam pek rahatını bozmam istemiyor. Verilen değerler doğru mudur, etrafımızda kullananı pek görmedim de. Geçmek istersek geçiş süreci nasıl olur?
Eğer sıkıntı çıkarsa da TTNET'e dönmek istersek yeni kullanıcı tarifelerini mi sunarlar? NetSpeed ve Millenicom arasından hangisini seçersek daha memnun oluruz, hangisi daha ilgili? Ya da başka bir öneriniz var mı? Eğer değişime gidersek ve 35 Mbps değerini göremezsek yine de 6 Mbps upload alır mıyız, sonuçta 16 16 Mbps download alabiliyoruz olur herhalde ama bilemiyorum. Bu arada Zonguldak'ta bir beldede oturuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer sıkıntı çıkarsa da TTNET'e dönmek istersek yeni kullanıcı tarifelerini mi sunarlar? NetSpeed ve Millenicom arasından hangisini seçersek daha memnun oluruz, hangisi daha ilgili? Ya da başka bir öneriniz var mı? Eğer değişime gidersek ve 35 Mbps değerini göremezsek yine de 6 Mbps upload alır mıyız, sonuçta 16 16 Mbps download alabiliyoruz olur herhalde ama bilemiyorum. Bu arada Zonguldak'ta bir beldede oturuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: