Darth.Vader
Hectopat
50 Mbps VDSL2 internet bağlatacağım. Benim için müşteri hizmetleri ve ping çok önemli. Hangi ISS'yi tercih etmeliyim? Konum Ankara.
KabloNet altyapısı yok.KabloNet iyidir.
Müşteri hizmetleri benim için çok önemli.Kablonet yok ise ben Türk Telekom diyorum. Müşteri hizmetlerini önemsemezsen Türknet denenmeli zaten taahhütsüz.
Peki hangisini tercih etmeliyim?Türk Telekom hariç çoğu ISS olabilir.
Genelde herkes TT kullanıyor. O da ucuz olduğu için. Çevremde benim gibi oyun oynayan ve interneti önemseyen yok.Bence etrafınızda internet kullananlara sorun, bütün ISS'ler kötü hizmetleriyle ünlüler. Etrafınızda memnun kalan kişilerin kullandığı ISS'leri tercih edin. Her ISS her bölgede aynı hizmet kalitesine sahip değildir.
Peki Superonline'nin ping değerli nasıl? Ayrıca altyapı TT. Bir sorun olduğunda altyapı TT olduğu için Superonline TT'ye yönlendiriyormuş, doğru mu?Müşteri temsilcisi diyorsan ilk başta Superonline.
Türk Telekom: Şanslıysan pingin çok iyi olur hatta diğer İSS'lerden daha iyi ping alırsın ama dediğim gibi şans işi. Bu İSS biraz şansa bağlı bana sorarsanız.50 Mbps VDSL2 internet bağlatacağım. Benim için müşteri hizmetleri ve ping çok önemli. Hangi ISS'yi tercih etmeliyim? Konum Ankara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.