Hocam size bir şey soracağım. 2. internet olarak nasıl bağlatacaksınız? Merak ettim çünkü Millenicom bana bağlatamazsınız demişti. Diğer internetin kapatılması veya transfer edilmesi gerekiyormuş.TurkNet'in bağlatması falan çok uzun sürüyormuş.
Hocam size bir şey soracağım. 2. internet olarak nasıl bağlatacaksınız? Merak ettim çünkü Millenicom bana bağlatamazsınız demişti. Diğer internetin kapatılması veya transfer edilmesi gerekiyormuş.TurkNet'in bağlatması falan çok uzun sürüyormuş.
Hocam size bir şey soracağım. 2. internet olarak nasıl bağlatacaksınız? Merak ettim çünkü Millenicom bana bağlatamazsınız demişti. Diğer internetin kapatılması veya transfer edilmesi gerekiyormuş.
Altyapı TT’nin olduğu için hangi yan operatör olursa olsun saha ekipleri önceliği TT müşterilerine veriyor. Konuya gelecek olursak TurkNet öneririm. TurkNet’te sabit paketler yoktur. Altyapınız ne destekliyorsa sonuna kadar alırsınız o hızı.TurkNet'in bağlatması falan çok uzun sürüyormuş.
Müşteri hizmetleri var ama 1 Gün'de cevap veriyorlar.Türknet geçersen müşteri hizmetlerine ulaşamayacağını bilerek geç.
Yok hocam. 2 yıldır TurkNet kullanıyoruz. Gayet hızlı bağlatılıyor.
100 MBPS download. 8 MBPS upload paketini kullanıyoruz. 90 TL ödüyoruz ayda. Oyunlar da Ping'im ortalama 15. Memnunum.Hocam, TürkNet hakkında kullanıcı yorumunuzu bahseder misiniz?
Ping, kullandığınız hız gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.