ISS önerisi

MetehanTC

Centipat
Tarih:25.12.2021
Download hızım:16.73 Mbps
Upload hızım:5.63 Mbps
Paketim: 24 Mbps'ye kadar limitsiz Hiper.
Fiyatı: Ayda 138, 25TL (bu fiyata Tivibu dahil)
Taahhüt: 24 ay( 17.01.2022 tarihinde bitecek)
Servis sağlayıcım: TTNET.

Şimdi arkadaşlar yukarıya tüm bilgilerimi öncelikle belirtmek istedim. Bu taahhüdüm 17 Ocak'ta bitecek. Ben TTNET'ten hiç memnun değilim. Bugün taahhütümün bittiğinde tekrar yenilenmemesi için aradığımda ve bu arada hızımı sorgulattığım kadının bana çok kötü demeside bunun kanıtıdır. Israrla sorduğumda "yarısı bile değil yarının altında 6 Mbit" böyle dedi. Daha önce oluşturupta bir çözüm alamadığım arıza kayıtları da cabası.

Türksat, TurkNet ve Superonline bugün bunların üçünün de müşteri hizmetlerini arayıp biraz bilgi aldım. Hepsi adresimde en yüksek 100 Mbps desteklediğini söyledi.

Yalnız TurkNet hariç bir deneme süresi vermiyorlar. Yani 2 gün kullandım beğenmedim dediğimde cayma bedeli olarak para istiyorlar. TurkNet'inde tek eksiği Tivibu gibi bir televizyon uygulamasının olmayışı.

Bu üç tane servis sağlayıcı olmak zorunda da değildir. Antalya bölgesi için başka servis sağlayıcı tavsiyesi olan uzman arkadaşlar bu konuda değerli yorumlarını yazarlarsa çok makbule geçer.

Benim bildiğim kadarıyla Türk Telekom ve Turkcell dışında başka TV paketi veren yok diye biliyorum. Önceliğiniz TV paketimi yoksa taahhüt mü? Eğer Kablonet altyapınız varsa onlarda TV paketi veriyor ama taahhütlü.

Benim bildiğim kadarıyla Türk Telekom ve Turkcell dışında başka TV paketi veren yok diye biliyorum. Önceliğiniz TV paketimi yoksa taahhüt mü? Eğer Kablonet altyapınız varsa onlarda TV paketi veriyor ama taahhütlü.
Varsın taahhütlü olsun sorun değil. Yalnız kaliteli bir hizmet alayım istiyorum. Bu kablonet dediğiniz benim Türksat dediğim mi oluyor yoksa bu ayrı mı? TV paketinin yerine bir alternatif ne olur her görüşe açığım. Evimde zaten uydu dediğimiz çanak yok o paketsiz izleyemiyordum mecbur onu aldım. Tv paketinde yani tivibu da İleri al-geri al özellikleri olması bizimkiler açısından ve yabancı kanallar olması açısından iyi. Bir ara bir arkadaşım iptv gibi bir şeylerden bahsetti. Anlamadığım bir konu fazlada araştırmadım açıkçası. İnternet ve ayrıca iptv denilen şey almak mı? daha mantıklı olur, artısı eksisi ne olur tv paketinden, ben bilmiyorum da biliyorsanız aydınlatabilir misiniz lütfen?

Millenicom kullanıyorum tavsiye ederim. Ttnet'den geçişlerde kurulum ücreti olmaz, taahhüt de vermez, daha uygun fiyata hizmet alırsınız, eğer memnun kalmazsanız iptal eder yada başka firmaya geçebilirsiniz. Kullandığınız telefon varsa iptal olur. TV olayı yoktur, TV için Xiaomi TV box tavsiye ederim (o ayrı bir konu). Başka sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Kullanmak isterseniz, 1 ay millenicom bedava kodum halen aktif: 62ABC1DE

Abonelik için ilk aramada bu kod verilmesi gerekiyor.

Bende Sizin gibi Telekom'dan TurkNet'e geçtim. Tivibu hizmetini hala almaya devam edebiliyorum.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınız sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.
Davet kodu: QPF400QL21RVT kullanarak Arkadaşını getir kampanyası ile 1 Ay siz, 1 Ay ben ücretsiz kullanım hakkı kazanacağız. (ilk faturanız ödedikten sonra geçerli oluyor yani evet 2. ay ücretsiz internet hakkınız olacak.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı