ISS önerisi

Computer Geek

Hectopat
Daha fazla  
Gelecek senenin (2023) Şubat ayı sonunda Türk Telekom'daki ev telefonu ve ev interneti taahhütümüz bitecek. İnterneti devam ettirdiğimiz için ve ev telefonuyla daha uygun fiyata denk geldiği için ev telefonunu kapattırmadık. Şu an 16 Mbps internet ve tam detayını bilmediğim bir ev telefonu tarifesine toplamda 125 TL ödüyoruz. Seneye ev telefonunu kapattırıp, yalın bir internete geçmek istiyoruz. Ne önerirsiniz? Bir de ev telefonu olmayacağı için telefona bağlı olmayacak sadece prize takıp çalıştırabileceğim uygun bir modem gerek. Onun için de tavsiye istiyorum.

Seneye degiştiricekmissiniz neden 1 sene önceden böyle bir arayişa girdiniz anlayamadım.
Her ISS her yerde ayni olmayabiliyor bence Superonline genel olarak daha iyi.

TurkNet bakabilirsin VDSL altyapı falan var mı diye internet üzerinden sorgulanıyor.

TurkNet VDSL kullanicisiyim TurkNet pişmanlik diyebilirim Türk Telekom altyapisiyla internet satıyor sorun oldugu zaman suçu turktelekoma atiyor 365 günde 165 gün internet yok 27 şubatta giden internet nasıl olabilirde 25 Mart'ta gelecek olabilir ve kesinde değil TurkNet Online işlem menüsünde her seferinde farkli tarihde geleceği yaziyor geldiği falanda yok yaşadığım rezillik bir de faturadan düşüyoruz diye göz boyuyolar ben internet kullanamadikdan sonra sen faturayı almasan ne olur alsan ne olur?

TurkNet VDSL kullanicisiyim TurkNet pişmanlik diyebilirim Türk Telekom altyapisiyla internet satıyor sorun oldugu zaman suçu turktelekoma atiyor 365 günde 165 gün internet yok 27 şubatta giden internet nasıl olabilirde 25 Mart'ta gelecek olabilir ve kesinde değil TurkNet Online işlem menüsünde her seferinde farkli tarihde geleceği yaziyor geldiği falanda yok yaşadığım rezillik bir de faturadan düşüyoruz diye göz boyuyolar ben internet kullanamadikdan sonra sen faturayı almasan ne olur alsan ne olur?

Şu meşhur cevaplari "Türk Telekom kaynakli arıza nedeniyle şu tarihe kadar internet yokdur. Dediği tarih gelir daha ileri bir tarihe atılır.
Türksat Kablonet.
Bir suredir kullaniyoruz cidden iyi.

Olsa geçeceğiz de yok ki en yüksek hızı veren TurkNet hızı pingi vs iyi ama sorun oldugu zaman cözemiyorlar.

Kendiniz söylemişsiniz TürkTelekom altyapısı olduğunu.

Maalesef fiber altyapımız yok evde. Ya VDSL ya da ADSL.
Altyapı sorgulaması yapıp sonucunu atar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı