ISS önerisi

Ahmet davut

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Evimde fiber altyapısı yok ve TurkNet kullanıyorum. Bana vermesi gereken internetin 100/1'ini falan zor veriyorlar. Her gece adamlarla kavga ediyorum daha iyi bir internet arıyorum. Uygun fiyatlı ve böyle bir sıkıntısı olmayan internet hızı iyi olan bir şey önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet çoğu yerde Türk Telekom altyapısı ile hizmet vermektedir, eğer kendi altyapıları olan YAPA'da değilseniz bu tarz sorunları yaşarsınız, aynı zamanda diğer ISS'lerde Türk Telekom altyapısından hizmet verdiğinden başka ISS'lerde de aynı problemleri yaşarsınız. Superonline ve Türk Telekom haricinde kendi altyapısını ülke genelinde kurabilmiş bir ISS yok. Altyapısı varsa Superonline'i deneyebilirsiniz ancak fiyat konusunda tuzlu ve eğer çıkmak isterseniz size zorluk yaşattıklarını duydum.

Son düzenleme:
Firmanın bir önemi yok önemli olan sizin alt yapınız. Alt yapınız iyiyse firmalar zaten sizin ayağınıza gelir firma değiştirerek bu tarz sorunları çözemezsiniz.

TurkNet çoğu yerde Türk Telekom altyapısı ile hizmet vermektedir, eğer kendi altyapıları olan Yapa'da değilseniz bu tarz sorunları yaşarsınız, aynı zamanda diğer ISS'lerde Türk Telekom altyapısından hizmet verdiğinden başka ISS'lerde de aynı problemleri yaşarsınız. Superonline ve Türk Telekom haricinde kendi altyapısını ülke genelinde kurabilmiş bir ISS yok. Altyapısı varsa Superonline'i deneyebilirsiniz ancak fiyat konusunda tuzlu ve eğer çıkmak isterseniz size zorluk yaşattıklarını duydum.

2018 veya 2019 da taşınırken bir dünya masraf çıkartmışlardı sırf iptal ediyoruz diye (100 TL gibi bir cayma bedeli ödemiştik)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı