ISS önerisi

Bana gelen mail bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 894417A7-C34D-4A9A-BB76-5C0913DC7EAE.png
    894417A7-C34D-4A9A-BB76-5C0913DC7EAE.png
    299,1 KB · Görüntüleme: 41
Bana gelen mail bu şekilde.
Bana da aynı bu mail geldi fakat şuan SMS geldi, sanırım TürkNet çalışanları iyice kafayı yedi. Şuan 130 TL fatura ödüyorum 1 Ağustos'dan sonra faturamın 119,92 TL olacağını söylüyorlar, eğer 10 ay birden ödersem 97,42 TL olacakmış, eğer böyle ise 10 ay daha TürkNet devam :)

İnsanlar taahhütsüz internet diye koşturuyordu şimdi GibirNet, Millenicom, İnternet Kutusu gibi sitelere girip alt yapı sorgulaması attığımda Taahhütlü ve Taahüttsüz kampanya olarak teklif sunuyor hepsi. Taahhütlü yapınca o fiyattan ödüyorsun zamdan etkilenmeden. Neredeyse tüm ISS'ler sitelerinde güncelleme yapmış düştüğümüz duruma bak :D

''TurkNet verdiği sözün arkasında durmadı'' diye bir şey yok. Açık açık Türk Telekom zam yaptığı için zam yaptıklarını söylüyorlar. Zaten 200 Mbps ve üzeri bir hız alıyorsanız daha ucuz bir seçeneğiniz yok.
Türknet tam olarak verdiği sözün arkasında durmadı hocam. Türk Telekom'un portlara zam yaptığı tarih 2022 mart Türknet'in fiyat garantisi verdiği tarih de 2022 mart. Portlara yapılan zammın yansımaya başlama tarihi 2022 haziran olarak görüyorum. Türknet haziran ayının zammını kendisi mi karşıladı? Ayrıca 10 aylık faturayı tek seferde ya da 3 taksit olarak ödeyerek aynı fiyata gelmesi de ayrı saçmalık.

Eğer şuanda TurkNet'li isen sana zam gelmeyecek dostum.
Öyle bir şey yok hocam.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
  • b.PNG
    b.PNG
    8,5 KB · Görüntüleme: 34
Türknet tam olarak verdiği sözün arkasında durmadı hocam. Türk Telekom'un portlara zam yaptığı tarih 2022 mart Türknet'in fiyat garantisi verdiği tarih de 2022 mart. Portlara yapılan zammın yansımaya başlama tarihi 2022 haziran olarak görüyorum. Türknet haziran ayının zammını kendisi mi karşıladı? Ayrıca 10 aylık faturayı tek seferde ya da 3 taksit olarak ödeyerek aynı fiyata gelmesi de ayrı saçmalık.

Öyle bir şey yok hocam.
Hocam o kampanyanın olduğu zaman aldıysanız zam yapılmadı. Bana öyle oldu şahsen.

Dediğiniz doğrudur ben yıllardır Türknet müşterisiyim.
Ben de yıllardır TürkNet müşterisiyim ve çoğu şirket ile aynı şeyi yapmış Türk Net, eski müşteriler nasıl olsa bizim diyerek yeni müşterilere sabit fiyat garantisi vermiş. Araştırmaya üşendim fakat merak ediyorum müşterilere sabit fiyat garantisi verdiği dönem ben bütün müşteriler için verdiğini düşünmüştüm, kampanyanın detaylarına hiç bakmamıştım fakat beni üzdü Türk Net.

Ben de yıllardır TürkNet müşterisiyim ve çoğu şirket ile aynı şeyi yapmış Türk Net, eski müşteriler nasıl olsa bizim diyerek yeni müşterilere sabit fiyat garantisi vermiş. Araştırmaya üşendim fakat merak ediyorum müşterilere sabit fiyat garantisi verdiği dönem ben bütün müşteriler için verdiğini düşünmüştüm, kampanyanın detaylarına hiç bakmamıştım fakat beni üzdü Türk Net.
Beni de üzdü hocam Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum onların zamları da bi belli olsun harekete geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı