ISS önerisi

Netspeed tavsiye edebilirim memnunum.

TurkNet'ten sonra onlar da zam yapmaz mı hocam?

Ben 2 yıllık almıştım ve taahhüt yenilettiğim için mi bilmiyorum ama 129₺'den devam ediyor faturam.

16 Mbit interneti Türk Telekom'da 100 liraya kullanıyordum, taahhüt bitmek üzereyken yeni 16 Mbit paketi 120 liraya vereceklerini söyledikleri için TurkNet'e geçiş yapmıştım. Yeni abonelere uygun olabilir ama eğer eski kullanıcısıysanız pek iç açıcı değil.

Fiyatı güzelmiş ama şu tarihte şu fiyatlara Türk Telekom'dan 50Mbps gibi hız almak hikaye ve taahhüt tuzağına da kimse düşmek istemiyor artık. Yani önerilecek bir tarafı yok Türk Telekom'un.
İnanmıyorsanız fatura atayım hocam. Ben de ilk Türk Telekom kullanmıyordum. Mahallenin altyapısı iyi Türk Telekom açısından. Arkadaşlarım Türk Telekom kullanıyorken ben Turkcell kullanıyordum ve baya kötüydü. Türk Telekom'a geçtim covid başında. Şuana kadar 1 adet bile sorun yaşamadım.

İnanmıyorsanız fatura atayım hocam. Ben de ilk Türk Telekom kullanmıyordum. Mahallenin altyapısı iyi Türk Telekom açısından. Arkadaşlarım Türk Telekom kullanıyorken ben Turkcell kullanıyordum ve baya kötüydü. Türk Telekom'a geçtim covid başında. Şuana kadar 1 adet bile sorun yaşamadım.
Eskiden tahhut yaptirdiginiz icin o kadar uygun zaten. Suan 50 mbps internete 170tl odemesi gerekiyor yeni basvuru atan birinin.

Millenicom sadece sabit telefon hizmeti veriyor mu?

Her ayın 23'ünde fatura çıkıyor, diyelim ki ağustos'un ilk haftası başka firmaya geçiş işlemim tamamlandı. 23'ünde çıkan fatura tutarını düzelticekler mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı