ISS önerisi

TurkNet ve Netspeed altyapi sorgula deyince 100 Mbps yaziyor 2 sene once apartman interneti kullaniyorduk ve cok yavasti cikalim dedik ciktigimizda da apartmanda port kalmamişti 1 yaz uğrasmiştik yeni port taktilar fiber mi bilmiyorum ama TurkNet altyapi sorgula yazinca VDSL yaziyor.
O zaman hattiniz VDSL ama saha dolabina cok yakinsiniz o yuzden 100 mbps VDSL hiz alabilirsiniz.

TurkNet ve Netspeed altyapi sorgula deyince 100 Mbps yaziyor 2 sene once apartman interneti kullaniyorduk ve cok yavasti cikalim dedik ciktigimizda da apartmanda port kalmamişti 1 yaz uğrasmiştik yeni port taktilar fiber mi bilmiyorum ama TurkNet altyapi sorgula yazinca VDSL yaziyor.

Hocam altyapı sorgulama yapıp SS atar mısınız? VDSL altyapının tam 100Mbps desteklediğini hiç görüp duymadım bir emin olalım.

Memnuniyet oranınız nedir hocam oyunlarda ping oranı vesaire ne durumda?
Evde Turknet ve Netspeed kullanıyoruz kendim oyun oynamıyorum ama evde gamerler genelde Netspeed'e bağlanıyorlar. Bunun haricinde bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum aynı şekilde Turknet'te de öyle ondan da memnunum (güncel fiyat hariç).

Altyapı sorgulamada mesafe kısmında 0 yazıyorsa fiber rakam varsa VDSL'dir.

Hocam altyapı sorgulama yapıp SS atar mısınız? VDSL altyapının tam 100Mbps desteklediğini hiç görüp duymadım bir emin olalım.

Buyurun ekran görüntüsü bu şekilde.

Evde TurkNet ve Netspeed kullanıyoruz kendim oyun oynamıyorum ama evde gamerler genelde Netspeed'e bağlanıyorlar. Bunun haricinde bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum aynı şekilde TurkNet'te de öyle ondan da memnunum (güncel fiyat hariç).

Altyapı sorgulamada mesafe kısmında 0 yazıyorsa fiber rakam varsa VDSL'dir.

Bir de Türk Telekom'da modemi kurmaya gelen adamlar sizin port fibermiş falan demişti o da aklimi çeldirdi çünkü taze port taktilar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-28-01-53-10-470_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    Screenshot_2022-07-28-01-53-10-470_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2022-07-28-01-59-54-408_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    Screenshot_2022-07-28-01-59-54-408_com.duckduckgo.mobile.android.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Eger evinin hemen onunde yada karsisinda saha dolabi varsa birnevi FTTB altyapi gibi oluyor yani 100 mbps alabiliyor. Evinin onunde olma sartinin nedeni ise VDSL de mesafe arttikca hiz duser. En yakin konumda da 100 mbps olur.

Fiber yoksa netspeed almak neden mantikli degil? VDSL altyapida netspeed kullaniyorum ben, memnunum.
Daha ucuz ISS'ler var çünkü. Ben de memnunum açıkçası.

Hocam yakın zamanda ben de TurkNet'ten Netspeed'e veya Superonline'a geçmeyi düşünüyordum VDSL2 altyapım var neden tavsiye etmiyorsunuz acaba Netspeed'i? Ayrıca şimdi Kablonet fiyatlarına göz gezdirdim de TV'yi düşünmeden bakarsak birazcık pahalı gibi duruyor.
Millenicom daha ucuz o yüzden tavsiye etmiyorum. Yoksa ben de Netspeed VDSL kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı