Millenicom var 190TL en popüler olanda bu sanırım.
Altyapın Türk telekomsa macera arama derim bir derdin olunca sen mileniuma onlarda Türk Telekom'a müracat ediyorlar zaman kaybı bence Türk Telekom berbat ama altyapı yok ise başka çare yok 15 20 TL için değmez hele TurkNet'e hiç geçme muhatap bulamıyorsun.
Superonline kendi altyapısı varsa fiber hemen geç hiç durma.
ISS'ler arasında en memnun kaldığım Superonline oldu. Fiyatını çok bilmiyorum fakat yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç hız düşüşü yaşamadım, fiber olmasının hakkını veriyor.
Kablonet'in VDSL kampanyalarına bakabilirsiniz. 50Mbps uygun fiyatlara kampanyası var. Kendim Kablonet 50Mbps VDSL paket kullanıyorum upload az veriyor aslında 4, download ful veriyor 49-50. kopma arıza vs de yaşamadım hiç 5 ay kadar falan oldu geçeli.
Çok uçuyor fiyatları Superonline.
Kablonet iyi ama merkezden biraz uzak taraftayız burada altyapısı yok, TT altyapısını değil kendi altyapısını götürüyor onlar aynı hattan kendi fiber kabloları var. Dediğim gibi buralarda yok ama upload da önemlimin 6 olsa iyi olur şu an TT bana 23-24 down / 6-7, 5 upl veriyor. Altyapım TT fiber paketim ise 24'lük.
Direkt VDSL altyapınıza bakıyor onun için demiştim VDSL paketlere bakabilirsiniz diye aslında. Normalde onların modemi bile özelken dediğim şekilde direkt VDSL2 bir modemle bağlantı kuraibiliyorsunuz. Sorguladınız mı altyapınızı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.