ISS önerisi

5thAvenue

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat - Maliye
Güncel uygun taahhüt önerisi yapar mısınız?
Bina altyapısı Türk Telekom fiber 100 Mbps.
24 ve 35 Mbps yeterli, fiyatta 180TL altı olursa iyi olur.

ISS'ler arasında en memnun kaldığım SuperOnline oldu. Fiyatını çok bilmiyorum fakat yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç hız düşüşü yaşamadım, Fiber olmasının hakkını veriyor.

alt yapın türktelekomsa macera arama derim bi derdin olunca sen mileniuma onlarda türktelekoma müracat ediyorlar zaman kaybı bence türk telekom berbat ama alt yapı yok ise başka çare yok 15 20 tl için değmez hele türknete hiç geçme muhatap bulamıyorsun.
Süperonline kendi alt yapısı varsa fiber hemen geç hiç durma.

Altyapın Türk telekomsa macera arama derim bir derdin olunca sen mileniuma onlarda Türk Telekom'a müracat ediyorlar zaman kaybı bence Türk Telekom berbat ama altyapı yok ise başka çare yok 15 20 TL için değmez hele TurkNet'e hiç geçme muhatap bulamıyorsun.
Superonline kendi altyapısı varsa fiber hemen geç hiç durma.

Zaten TT'den almak istemiyorum ki paketleri de fazla, Millenicom fiber 35 paketi bana uygun bakalım koşullar iyi ise yaparız. Upload 6 mgbit yazıyor ama düşmez inşallah TT da ben 24 lükte 7 küsur alıyorum.

Kablonet'in VDSL kampanyalarına bakabilirsiniz. 50Mbps uygun fiyatlara kampanyası var. Kendim Kablonet 50Mbps VDSL paket kullanıyorum upload az veriyor aslında 4, download ful veriyor 49-50. Kopma arıza vs de yaşamadım hiç 5 ay kadar falan oldu geçeli.

ISS'ler arasında en memnun kaldığım Superonline oldu. Fiyatını çok bilmiyorum fakat yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç hız düşüşü yaşamadım, fiber olmasının hakkını veriyor.

Çok uçuyor fiyatları Superonline.

Kablonet'in VDSL kampanyalarına bakabilirsiniz. 50Mbps uygun fiyatlara kampanyası var. Kendim Kablonet 50Mbps VDSL paket kullanıyorum upload az veriyor aslında 4, download ful veriyor 49-50. kopma arıza vs de yaşamadım hiç 5 ay kadar falan oldu geçeli.

Kablonet iyi ama merkezden biraz uzak taraftayız burada altyapısı yok, TT altyapısını değil kendi altyapısını götürüyor onlar aynı hattan kendi fiber kabloları var. Dediğim gibi buralarda yok ama upload da önemli min 6 olsa iyi olur şu an TT bana 23-24 down / 6-7, 5 upl veriyor. Altyapım TT fiber paketim ise 24'lük.

Çok uçuyor fiyatları Superonline.

Kablonet iyi ama merkezden biraz uzak taraftayız burada altyapısı yok, TT altyapısını değil kendi altyapısını götürüyor onlar aynı hattan kendi fiber kabloları var. Dediğim gibi buralarda yok ama upload da önemlimin 6 olsa iyi olur şu an TT bana 23-24 down / 6-7, 5 upl veriyor. Altyapım TT fiber paketim ise 24'lük.

Direkt VDSL altyapınıza bakıyor onun için demiştim VDSL paketlere bakabilirsiniz diye aslında. Normalde onların modemi bile özelken dediğim şekilde direkt VDSL2 bir modemle bağlantı kuraibiliyorsunuz. Sorguladınız mı altyapınızı?

Direkt VDSL altyapınıza bakıyor onun için demiştim VDSL paketlere bakabilirsiniz diye aslında. Normalde onların modemi bile özelken dediğim şekilde direkt VDSL2 bir modemle bağlantı kuraibiliyorsunuz. Sorguladınız mı altyapınızı?

Yukarıda yazdım zaten ISS altyapımız TT fiber 100mgbit. Superonline fiyatı uçuk, TT almak istemiyorum, TurkNet uygun gelmedi, Millenicom uygun onun içinde kafamda soru işaretleri var fiyat değişir mi? Çünkü taahhüt yok! Sonra da verimlilik ve modem açısından endişem var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı