ISS önerisi

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
İnternet taahhüdü 17 Mayıs'ta bitiyor Türk Telekom 24Mbps internet paketini kullanıyorduk. Tivibu ile fiyat aldığımda 219TL ilk yıl 2. yıl 259TL olduğunu söylediler. Mantıklı mı yoksa başka internet sağlayıcılarında daha uygunu var mıdır?

TurkNet bir ara altyapının desteklediği tüm interneti verme olayı vardı. O hâlâ devam ediyor mu? Ediyorsa mantıklı mı fiyatı Türk Telekom'a göre?

İnternet taahhüdü 17 Mayıs'ta bitiyor Türk Telekom 24Mbps internet paketini kullanıyorduk. Tivibu ile fiyat aldığımda 219TL ilk yıl 2. yıl 259TL olduğunu söylediler. Mantıklı mı yoksa başka internet sağlayıcılarında daha uygunu var mıdır?

TurkNet bir ara altyapının desteklediği tüm interneti verme olayı vardı. O hâlâ devam ediyor mu? Ediyorsa mantıklı mı fiyatı Türk Telekom'a göre?

Türk Telekom abonesi misiniz ben gibi benim de sozleşme günleri bitiyor en son konu açmıştım bende FixNet'e geçilir mi diye bugün birkaç firmayı aradım da looking glass sayfası bulamadım yokmuş test talep ettim iletemeyeceklerini belirtiler biraz üzücü oldu ben nereden bileyim kaç ping alacağımı değil mi?
FixNet - Fiber Internet 100-200Mbps arasında kalıyorum bende sonuçta az fiyat farkı var fakat bir ev kullanıcısına cok mu diye şüpheh var içimde.
Pingleri tatmin ederse bir müşteri hizmetlerine arayıp sorun derim. lg.fixnet.com.tr
1 tane firmanında ping testi varmış turknetti ona baktım oda yüksek geldi. Fiyatı da cok hem.

1.soruya karşı hiçbir fikrim yok ama 2.sorudaki altyapı desteği 3-6 ay kampanya sonrasında paket ne ise onu veriyor.

Şimdi adamın altyapısı VDSL 100Mbps destekli hangi firmaya geçse 100Mbps de 90 download 95 download ortalama verir ki? Altyapının desteklediği en yüksek hız derken bir onu anlamadım.

Şöyle belirteyim eğer ki adamın altyapısından fiber kablolar geçiyorsa paket desteği 100 diyelim 90-95'i görür gel gelelim ki altyapı normal bir altyapı ise paket maksimum 70-80 civarı görür. Altyapının destekliği en yüksek hız mesela 100 olsun TurkNet geçince 3-6 ay arası 100 alacak sonrasında paket durumu ne ise ona düşecek.

Şöyle belirteyim eğer ki adamın altyapısından fiber kablolar geçiyorsa paket desteği 100 diyelim 90-95'i görür gel gelelim ki altyapı normal bir altyapı ise paket maksimum 70-80 civarı görür. Altyapının destekliği en yüksek hız mesela 100 olsun TurkNet geçince 3-6 ay arası 100 alacak sonrasında paket durumu ne ise ona düşecek.

Modem portları genelde VDS de 100Mbps zaten adam 100 de direkt 100 alamaz hem altyapının en yüksek hız demesi bence kotu sonuçta arkadaşın altyapısı 72 down destekliyor fakat hat değerleri 110 filen destekliyor firma 102'e sabitlemiş. Ve 90-97 down alıyor. Hat değerleri daha önemli bence.

Peki paket fiyatları nereden öğrenebilirim?

Netspeed geç derim hem daha yüksek hız alırsın. Istersen indirim referans kodu veririm onunlada her ay 15 TL indirim alırsın. Tivibu boşver derim alırsın güzel bir IPTV tüm dünyayı seyredersin. O söylediğin fiyata 100 mbps VDSL alırsın. Turk Telekom altyapısı kullanıldığından kalitesi aynı sadece daha hızlı ve fiyat olarak daha uygun.

Netspeed geç derim hem daha yüksek hız alırsın. Istersen indirim referans kodu veririm onunlada her ay 15 TL indirim alırsın. Tivibu boş ver derim alırsın güzel bir IPTV tüm dünyayı seyredersin. O söylediğin fiyata 100 Mbps VDSL alırsın. Türk Telekom altyapısı kullanıldığından kalitesi aynı sadece daha hızlı ve fiyat olarak daha uygun.

Netspeed zam yaptı ekonomik bir şeyi kalmadı artık.

Bu durumda zaten hepsi zam yapmak durumunda kim zam yapmam derse mecburen kaliteden ödün verecek. Başka türlü şirket ayakta kalmaz. O yüzden oyunuzun değerini bilin 2 hafta sonra!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı